free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλφοδήμος: «Σχεδιάζουμε ήδη την ομάδα της επόμενης περιόδου»

Στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στρέφει το ενδιαφέρον του ο Πρόεδρος του ΑΟΝ Αργυρούπολης Παναγιώτης Καλφοδήμος. 

 

 

 

 

. 

Την καλύτερη εμφάνισή του στον δεύτερο γύρο πραγματοποίησε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης φτάνοντας στο θριαμβευτικό 4-1 επί του Χαλκηδονικού.

Έχοντας τον Κώστα Γεωργίου υπηρεσιακό προπονητή, μεά την λύση της συνεργασίας εμ τον Μπάμπη Κατσάνο, οι «κυανόλευκοι πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση αναδεικνύοντας τπυχές του πληθωρικού τους ταλέντου. Κι όλα αυτά την στιγμή, όπου υπήρχαν σην αρχική σύνθεση αρκετοί παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών.

Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους πάντες και  πολύ περισσότερο τον Πρόεδρο Παναγιώτη Καλφοδήμο, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Ξεκάθαρος στόχος μας στο εξής είναι να πάμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές, αναζητώντας μία θετική πορεία,. Ίσως σε αυτό να διαδραμάτισε ρόλο η αλλαγή προπονητή. Το ζητούμενο είναι ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα δίνοντας ευκαιρίες κυρίως σε πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών. Η προσοχή μας έχεις τραφεί στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Κολωνό. Σε επίπεδο οργάνωσης, η προσοχή μας έχει ήδη περιστραφεί στην επόμενη περίοδο,. Ψάχνουμε προπονητή, ώστε να θέσουμε σην τελική ευθεία τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, ευελπιστώντας σε μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη παρουσία»

 

 

Related posts

Σπουδαία οικονομική χορηγία για την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Μία «γροθιά» όλοι στην Κηπούπολη για τον μεγάλο στόχο!

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Με συγκέντρωση κόντρα στην Νέα Σμύρνη»

Kώστας Παλαιολόγος