free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Ο χειρότερος δεύτερος γύρος των τελευταίων 15 ετών»

Τον προβληματισμό του για την διαρκή αγωνιστική πτώση της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης. 

 

 

 

Το σερί των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων του δευτέρου γύρου συνεχίστηκε για τον Γ.Σ. Αργυρούπολης κόντρα στα Σούρμενα

 

Οι … προτροπές του τεχνικού Γιάννη Λεβέντη προς τους ποδοσφαιριστές του για αγωνιστική ανάταση και … Ανάσταση για να μπούμε στο πνεύμα των προηγούμενων ημερών δεν … έπιασαν τόπο κι έτσι η ομάδα της Αργυρούπολης υποχρεώθηκε σε νέα ήττα από την γειτονική ομάδα των Σουρμένων με 2-1.

 

Οι συνεχιζόμενες άσχημες εμφανίσεις, σε συνδυασμό με τηνέλλειψη κινήτρου έχου απογοητεύσει τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος από την πλευρά του αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

«Πραγματοποιούμε φέτος τον χειρότερο δεύτερο γύρο των 15 τελευταίων ετών. Όσο βρίσκομαι εγώ σ’ αυτή την ομάδα δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε να έχουμε τόσα άσχημα αποτελέσματα στη διάρκεια ενός γύρου. Η έλλειψη σοβαρού κινήτρου έχει επηρεάσει τους παίκτες μου. Γεγονός, πάντως είναι ότι γράφουμε ιστορία από την αρνητική πλευρά» τόνισε με καυστικό τόνο ο Γιάννης Λεβέντης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα εκτεταμένα επεισόδια που αμαυρώνουν φέτος τις αναμετρήσεις της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ

 

«Φέτος έχουμε γίνει θεατές του παραλόγου σε πολλά παιχνίδια, Είναι πολύ λυπηρό αυτό, διότι με αυτές τις σκηνές θα απομακρυνθούν και οι θιασώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Χρειάζεται να επιβληθούν αυστηρές ποινές. Πλέον από την στιγμή, όπου η Αστυνομία δεν φυλάσσει τα γήπεδα, η όλη ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων βαραίνει αποκλειστικά την γηπεδούχο ομάδα»

Related posts

Τσιμπάκης: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Σιλεβίστας από τον ΠΑΟ Ρουφ-Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση

Ρένος Γιαμπουράς

Τριανταφύλλου: “Το πρωταθλήμα κρίνεται στο γήπεδο”

Abola Newsroom