free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή μας»

Ακόμη υψηλότερα επίπεδα απόδοσης ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

 

 

 

 

Την ήττα με 1-0 από τα Ιλίσια 2004 γνώρισε η Λαύρα Αργυρούπολης στο παιχνίδι με το οποίο επανήλθε στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά την διακοπή του Πάσχα.

 

Στην εν λόγω αναμέτρηση, οι «ροσονέρι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να έχουν κάποιο σημαντικό βαθμολογικό όφελος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και πλέον επικεντρώνουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τα Μελίσσια.

 

Ένα παιχνίδι υψηλού ενδιαφέροντος, με τον τεχνικό ηγέτη Αργύρη Ψαρρό να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Χάσαμε ένα παιχνίδι από τα Ιλίσια 2004 στις λεπτομέρειες,. Είχαμε την υπεροχή και τις σημαντικότερες ευκαιρίες, αλλά πέσαμε πάνω σ’ έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τα Μελίσσια. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που προέρχεται

από ένα σερί θετικών εμφανίσεων, αλλά κι αποτελεσμάτων απέναντι σε ομάδες που έχουν θέσει υψηλές βλέψεις στον όμιλο μας και αυτό το στοιχείο από μόνο του λέει πάρα πολλά όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας που καλούμαστε να αντιπαρέλθουμε. Αυτό που προέχει, είναι να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή μας και να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα »

Related posts

Απάντηση της Κηπούπολης σε Άγιαξ Ταύρου

Τριπλό «χτύπημα» για τα Ιλίσια 2004!

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπιδης: «Πάμε από το καλό στο καλύτερο!»

Kώστας Παλαιολόγος