free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Θα κτυπήσουμε στα ίσια τον Άγιο Δημήτριο»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο, έδωσε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης. 

 

 

 

Με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Άγιο Δημήτριο, προετοιμάζονται στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Η δυναμική του αντιπάλου, σε συνδυασμό μ την δίψα όλων να δώσουν πειστικές απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση, έχει ανεβάσει στα ύψη τον δείκτη αποφασιστικότητας στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο για μία θετική εμφάνιση.

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα των βορείων προαστίων την αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο, είναι οι δηλώσεις του Αλέξη Στούλη. Ο έμπειρος στόπερ εκφράζει την ακλόνητη πίστη του για μία θετική εμφάνιση

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, όπως είναι αυτό της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Άγιο Δημήτριο. Δουλεύουμε πολύ μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα, με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και το κυριότεροι έτοιμοι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μεγάλη δυναμική, αλλά κι εμείς θέλουμε τουλάχιστον μία νίκη, ώστε να οριστικοποιήσουμε και τυπικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Θα κτυπήσουμε το παιχνίδι στα ίσια, ευελπιστώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  Επίσης τα πέντε τελευταία παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε μία τεράστια ευκαιρία για μία πορεία που θα φέρει την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται ».

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η παντελής έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων

Related posts

Χρ. Κιούρκος: “Παραμένουν δύσκολα τα παιχνίδια για τα Πετράλωνα”

Abola Team 3

Ελεύθερος από τα Μελίσσια ο Λάβδας

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής (23/2)

Abola Team