free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Από τους κορυφαίους προπονητές ο Πέτρος Φυλακούρης που έφτιαξε ομάδα μοντέλο από σκληρό μέταλλο με πιτσιρίκια που αναμένεται να γράψουν ιστορία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Το Abola.gr βρίσκεται στην ουσία από το 1982 κοντά στο ερασιτεχνικό και αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό το λόγο η άποψή του σε πολλά θέματα βρίσκει τεράστια απήχηση.

Τα πάντα προέρχονται μέσα από τεκμηριωμένες καταστάσεις.

Αυτή τη φορά το θέμα έχει να κάνει με τον τεχνικό της ιδιαίτερα νεανικής ομάδας του Ποσειδώνα Γλυφάδας Πέτρο Φυλακούρη.

Μετά από τα παιχνίδια της ομάδας του που έχουμε παρακολουθήσει μαζί βέβαια με όλα τα θέματα τακτικής και τις κινήσεις του από τον πάγκο θεωρούμε τον νεαρό τεχνικό από τους κορυφαίους της Αθήνας και ο οποίος σαφέστατα έχει θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Κατάφερε να δημιουργήσει ομάδα μοντέλο και με σκληρό μέταλλο μόνο με πιτσιρίκια στον Ποσειδώνα Γλυφάδα. Ένα εγχείρημα στο οποίο ο ίδιος πίστεψε, δούλεψε πάνω σε αυτό και δικαιώνεται.

Παράλληλα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας δημιουργεί ανερχόμενους άσους που η εκτίμησή μας είναι ότι θα γράψουν ιστορία στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μεταξύ αυτών ο σπουδαίος γκολκίπερ Βασίλης Ψωμάρας όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι τερματοφύλακας μεγάλης κλάσης που διαθέτει άριστη έξοδο και ο πιτσιρικάς επιθετικός Κώστας Ψωμάρας. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά ωστόσο ακόμα στην ομάδα.

Related posts

Έβδομη σερί νίκη για Κοψαχείλα

Παντελίδης Mάνος

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Φυλακούρης (Άγιος Δημήτριος):”Αξίζαμε κάτι καλύτερο”(vid)

abola10