free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πλασματικό το σκορ της εκπληκτικής ομάδας των Βριλησσίων του Γιάννη Χαραλαμπίδη (ΦΩΤΟ) στο ματς με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Εάν έβλεπε κανείς το ματς της περασμένης αγωνιστικής και όσοι το είδαν αυτό το συμπέρασμα έβγαλαν, θα έλεγαν και σίγουρα το λένε ότι τα Βριλήσσια και όχι ο Απόλλων Χαλανδρίου του οποίου κανείς δεν αμφισβητεί την αξία είναι η ομάδα που προηγείται στην βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Στο ματς αυτό τα Βριλήσσια του σπουδαίου τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη (ΦΩΤΟ) που χτίζει μια σπουδαία ομάδα η οποία αποδίδει σύγχρονο ποδόσφαιρο μέχρι και το 80′ όπου προηγούνταν με 1-0 είχαν την υπεροχή και τον πρώτο λόγο και είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος. Στην συνέχεια από δύο φάσεις που έγιναν κόντρες τα Βριλήσσια δέχθηκαν δύο γκολ και έχασαν το παιχνίδι. Τουλάχιστον στους ανθρώπους των Βριλησσίων που δεν πιστεύουν πως έχασαν το ματς έμεινε η γλυκιά γεύση της άριστης εμφάνισης της ομάδας που σίγουρα πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον.

Related posts

Τριπλή ενίσχυση για την Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης Παναγιώτης (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας): “Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί”

abola10

Ο τερματοφύλακας Κυριάκος Καράβολας η πρώτη μεταγραφή του Αγ.Θωμά

Τάσος Ζαφειρίου