free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Οριακό το παιχνίδι με ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Στην κρισιμότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕ Μεταμόρφωσης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

 

Τα ρέστα της αναφορικά με την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία καλείται να παίξει η Κοψαχείλα στην καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρησή της με την ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Η δίψα για επιστροφή στις επιτυχίες είναι  τεράστια, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φέρονται διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τος διατηρήσει ολοζώντανους στο κυνήγι της ανόδου στον πρώτο συγκλονιστικό όμιλο της β’ ΕΠΣΑ

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την αναμέτρηση άπαντες στον σύλλογο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αντώνη Κουφογιαννάκη:

«Το παιχνίδι με την ΑΕ Μεταμόρφωσης είναι κομβικό και ιδιαίτερα οριακό  για την παραπέρα μας πορεία,. Χρειαζόμαστε πάση θυσία τους βαθμούς, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της ανόδου. Η κατάσταση στον όμιλό μας είναι μπερδεμένη, αφού πολλές ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τις προνομιούχες θέσεις του ομίλου , αλλά η αίσθησή μου είναι ότι αυτή η αγωνιστική  θα κρίνει πάρα πολλά αναφορικά για την συνέχεια. Όλοι μου οι παίκτες δείχνουν τρομερή διάθεση  και αυτό το στοιχείο με χαροποιεί»

 

Νοκ άουτ ο Γκιόλας

 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας Σταύρου Γκιόλα θα στερηθεί ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης. Ο έμπειρος φορ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που δεν του έχει επιτρέψει αν προπονηθεί καθόλου τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Χρήστου Μακρυπίδη για λόγους επαγγελματικής φύσεως.

 

 

Related posts

Ο ΠΟΨ συνεχάρη Παπάγο και Κηπούπολη για την άνοδό τους

«Να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν Τσαγκάρης και Δρόσος από τον Κεραυνό Πετρούπολης

Abola Team 3