free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Νίκη παραμονής ο Κεραμεικός με 1-0 επί των Ιλισίων 2004-Πληθώρα ευκαιριών και δύο δοκάρια είχαν οι νικητές (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο Κεραμεικός του Μανώλη Θεμέλη που είχε την υπεροχή, πληθώρα ευκαιριών και δύο δοκάρια νίκησε 1-0 τα Ιλίσια 2004 και έκανε άλμα παραμονής στην Β’ κατηγορία.

Το γκολ το οποίο έκρινε την τύχη του αγώνα πέτυχε στο 65′ ο Πετούα που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του αγώνα με κοντινό πλασέ αφού πήρε το ριμπάουντ στο σουτ που προηγήθηκε του Φαλάγγα όπου η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι.

Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια. Στο 44′ σε απευθείας κόρνερ του κορυφαίου παίκτη του αγώνα Σταύρου Κάτρη η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Σε φοβερό-για όσκαρ ανάποδο ψαλίδι του Σταύρου Κάτρη και πάλι στο 90′ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια έσκασε κάτω. Μάλιστα οι του Κεραμεικού ζήτησαν από τον πρώτο βοηθό Αραβίδη να καταλογίσει γκολ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος. Αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη, στο 49′ ο αρχηγός των Ιλισίων 2004 Σώκλας και στο 68′ ο Φαλάγγας του Κεραμεικού. Στο 33′ ο Τζέτζιας βρέθηκε μόνος του απένταντι στον γκολκίπερ Ξενιτίδη αλλά έστειλε την μπάλα άουτ ενώ και στο 80′ πάλι ο Τζέτζιας από ασίστ του Πετούα βρέθηκε και πάλι μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ Ξενιτίδη αλλά και πάλι αστόχησε. Στο 41′ ο διαιτητής Σφακιανάκης που είχε για δεύτερο βοηθό τον Τζανή ακύρωσε γκολ των Ιλισίων 2004 υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ του Γεωργαντζέλη πάνω στον Μιχελή. Στο 67′ σε κοντινό πλασέ του Φαλάγγα πρόλαβε και απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Ξενιτίδης. Στο 76′ σε εξ’ επαφής του Ρισβά απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Τεπελένας. Στο 23′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Κόκκαλης μετά από σκληρό μαρκάρισμα. Άριστοι στα καθήκοντά τους ο παρατηρητής Ανδρέας Νταγιάκος και ο υπερπαρατηρητής Στέλιος Ευστρατίου.

Από τον Κεραμεικό άρεσαν ακόμα οι Μαρίνος Κάτρης, Μιχελής, Γιάνκολο ενώ από τα Ιλίσια 2004 διακρίθηκαν οι Καβύρης, Μπίτης, Γεωργαντζέλης, Τσέλιος, Ρισβάς.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θεμέλης): Τεπελένας, Τζουγανάτος(61′ Τάφα), Γιογκέτσι(50′ Γριτσώνης), Μαρίνος Κάτρης, Μακρυπούλιας(59′ Μπελεσιώτης), Μιχελής, Τζέτζιας(91′ λ.τ. Ευσταθιάδης), Σταύρος Κάτρης, Γιάνκολο, Πετούα, Φαλάγγας.

ΙΛΙΣΙΑ 2004 (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Ξενιτίδης, Πρέντζας, Αβλαμισόπουλος(46′ Ρισβάς), Καβύρης, Σώκλας, Κουκουμαφτσής(81′ Μούτος), Τσέλιος, Μπίτης, Βασιλόπουλος(55′ Κατωπόδης), Γεωργαντζέλης, Κόκκαλης.

Στην πρώτη ΦΩΤο Ο Κεραμεικός δεξιά με τα Ιλίσια 2004 με τηγ μαύρη εμφάνιση και το διαιτητικό τρίο την στιγμή που παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Τα Ιλίσια 2004

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Το διαιτητικό τρίο Σφακιανάκης στην μέση, Αραβίδης δεξιά και Τζανής αριστερά με τους δύο αρχηγούς των ομάδων τα δύο 5άρια, τον Μακρυπούλια του Κεραμεικού αριστερά και τον Σώκλα δεξιά των Ιλισίων 2004.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Οι παίκτες του Κεραμεικού με τον τεχνικό Μανώλη Θεμέλη και τον Πάνο Κάτρη στον όρκο τιμής λίγο πριν ξεκινήσει το ματς.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο τεχνικός του Κεραμεικού Μανώλης Θεμέλης στο τέλος του αγώνα συγχαίρει τους παίκτες και των δύο ομάδων

Φωτογραφία του Abola Sport.

Πολύ δουλειά είχε στο ματς η γιατρός του αγώνα Ελβίρα Μουρατίδου.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι του Κεραμεικού στο τέλος του αγώνα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

Αγ. Θωμά, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Θάνο Τσούφλα και Δημήτρη Φασίτσα.

Ρένος Γιαμπουράς

«Άρωμα» Champions League στον Παράδεισο με Χιώτη!

Kώστας Παλαιολόγος

Κοσμογονία κι επαγγελματικά πρότυπα στην Αλσούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος