free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος-Πλατανιάς 4-1

Με πρωταγωνιστή τον Ντιγκινί, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (36΄, 68΄, 76΄) στην 100η συμμετοχή του στην Super League, ο Ατρόμητος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη επί του υποβιβασμένου Πλατανιά.

Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν εντός έδρας με 4-1 τους Κρητικούς, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ στο ημίχρονο η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου τιμήθηκε για την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 Ανδρών και την άνοδο της στα «μεγάλα σαλόνια». Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 68΄ με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Ουές με κόκκινη (2 κίτρινες).

 

Ο Ατρόμητος, ο οποίος εξασφάλισε και μαθηματικά σήμερα την 4η θέση, άνοιξε το σκορ στο 30΄ με τον Ούμπιντες, ο οποίος δεν αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι, μετά την ανατροπή του Ουάρντα από τον Ντικαμονά. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ουάρντα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ντιγκινί έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 2-0, ενώ με τέρματα του ίδιου στο 68΄ και το 76΄ διαμορφώθηκε το 4-0. Στο 84΄, πάντως, ήρθε και το γκολ της τιμής για τον Πλατανιά, μετά από προβολή του Ουντότζι στη μικρή περιοχή του Ατρόμητου.

 

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μάντσον (78΄ Νάτσος), Ούμπιντες, Ουάρντα (82΄ Κυριακίδης), Ντιγκινί (78΄ Κωτσόπουλος), Μπρούνο.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Πατράλης (55΄ Μάλσα), Κασάλιτσα (79΄ Ζίκο), Ουντότζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Ουές, Σινγκ (75΄ Σαάντο), Ενσικουλού.

Related posts

«Η διάλυση του Ηρακλή γράφει την πιο μελανή σελίδα του ποδοσφαίρου»

Abola Newsroom

Απεβίωσε ο πρώην διεθνής διαιτητής Περικλής Βασιλάκης

Abola Newsroom

Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-1

Abola Team 2