free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έμειναν στο 0-0 Ρουφ και Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ρουφ και Νέα Ιωνία στην έδρα της Αούστρια.

Με το αποτέλεσμα αυτό η φιλοξενούμενη ομάδα του Γιώργου Καρατζά χρειάζεται ένα ακόμα τρίποντο στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Το Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα πάντως είχε την υπεροχή που δεν καρποφόρησε. Στο 5′ ο Φωτόπουλος των γηπεδούχων με προβολή από μισό μέτρο δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 35′ σε κεφαλιά του Χατζή από κοντά απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Λαμπρόπουλος. Στο 36′ σε σουτ του Φωτόπουλου οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι η μπάλα χτύπησε σε χάρια και όχι σε σώματα αμυντικών. Στο 48′ έγινε η πολύ μεγάλη φάση από τη Νέα Ιωνία για να φθάσει στο γκολ που ήθελε. Από ασίστ και ειδικότερα πάσα πάρε-βάλε του Πρισιμιτζή ο Καρβούνης που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ Κουνάδη ο οποίος πάντως του έκλεισε το οπτικό πεδίο κατάφερε να αστοχήσει. Στο 50′ σε σουτ του Πανταγιά απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα και πριν περάσει την γραμμή ο γκολκίπερ Κουνάδης. Στο 75′ μετά από εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ του νεαρού Τεττέη ο οποίος ήταν πολύ καλός όσο αγωνίστηκε απέκρουσε και πάλι σωτήρια ο γκολκίπερ Λαμπρόπουλος.

Από το Ρουφ διακρίθηκαν οι νεαροί Χατζηαθανασίου, Τεττέη (ο μικρός ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο με την φανέλα του Ρουφ), Φωτόπουλος, , Καραχάλιος, Λαγκαδινός, Τομπουλίδης και εντυπωσιακός ήταν όποτε χρειάστηκε ο γκολκίπερ Κουνάδης ενώ από την Νέα Ιωνία διακρίθηκαν οι Κοντής, Γκόλιας, Mύττης, Γαλανόπουλος, Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Λαμπρόπουλος.

Σε γενικές γραμμές είχε επιτυχημένο έργο το διαιτητικό τρίο Ε. Ευθυμίου, Λαμπρόπουλος, Κοκαρίδας. Άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Στέλιος Ξενάκης.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Φωτόπουλος(69′ Παππάς), Καρυπίδης(46′ Μπένας), Χατζής(64′ Τεττέη), Καραχάλιος, Χατζηαθανασίου(53′ Χίος).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κοντής, Καψιόχας(76′ Θερμός), Πανταγιάς(70′ Βιδίστα), Γκόλιας, Μύττης, Γαλανόπουλος, Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Καρβούνης(82′ Μπεκατώρος), Κολλόκας(82′ Τούντας).

Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο γνωστός φίλαθλος Νίκος Χριστοφόρου, οι παλαίμαχοι άσοι Στέργιος Στεργίου και Βαγγέλης Κατσούρης και ο επικεφαλής των παρατηρητών της ΕΠΣΑ Βασίλης Λαδάς αλλά και ο παράγοντας των Πετραλώνων Γιώργος Μυκωνιάτης.

Στις πρώτες ΦΩΤΟ η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Τριανταφύλλου του Ρουφ αριστερά και Βογατσάς της Νέας Ιωνίας αριστερά με τον γκολκίπερ Μάκη Κουνάδη κοντά μαζί με το διαιτητικό τρίο στη μέση ο Ε. Ευθυμίου, δεξιά ο Δημητρακόπουλος και αριστερά ο Κοκαρίδας

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι παίκτες της Νέας Ιωνίας τα λένε μεταξύ τους λίγο πριν ξεκινήσει το ματς

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι παράγοντες του Ρουφ λίγο πριν ξεκινήσει το ματς

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Μερικές από τις ωραίες παρουσίες σε αυτό το ματς

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Άριστος στο έργο του ήταν ο παρατηρητής Στέλιος Ξενάκης

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Το παρών και σε αυτό το ματς του Ρουφ έδωσε ο γνωστός και βετεράνος φίλαθλος Νίκος Χριστοφόρου

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Related posts

Πέτρος Θεοδώρου: “Mεγάλη μου τιμή που θα παίζω στον Ήφαιστο Περιστερίου”

Τάσος Ζαφειρίου

Ανανέωσε με Κολόκα, Σταθόπουλο, Χαματάι και Πρίφτη η Νέα Ιωνία

Τάσος Ζαφειρίου

Ανανέωσε ο Πατσιαβούρας στην ΑΕ Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος