free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο οι Αγ. Ανάργυροι, 1-0 εκτός τον Μικρασιατικό

Σ’ ένα ακόμα αρκετά κρίσιμο αλλά και πολύ δύσκολο ματς αφού οι αντίπαλοι καίγονταν για τη νίκη και την παραμονή τους στην κατηγορία, οι Αγ. Ανάργυροι επικράτησαν εκτός έδρας του Μικρασιατικού με 1-0.

Με την επιτυχία του αυτή το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 40′ ο Αλημπάς με πέναλτι το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Νταουτάι από τον Γουσούλη.

Στο 4′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ μετά από σουτ του Κετσετζόγλου που δέχθηκε την ασίστ του Μαρίνου. Την ίδια τύχη είχε και στο 59′ σουτ του Νταουτάι που ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα.

Στο 83′ οι Άγιοι πλησίασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ ωστόσο η μπάλα τράνταξε το δοκάρι στο σουτ του Καμαρινόπουλου.

Οι νικητές τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού προς το τέλος τραυματίστηκε ο Γκεμίσης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): Γαληνάκης, Γκουρνέλος(71′ Βλάχος), Καρατζάς, Μάργας, Η. Κολοβός(83′ Γκεμίσης), Α. Κολοβός, Γουσούλης, Τρυφωνίδης(60′ Χαζίσας), Πετρίτσης(46′ λ.τ. Μακρυγιάννης), Ψαραδέλης, Χατζηστεφάνου.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χανιώτης, Κολλιάκος, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Καλογερής, Σταυρόπουλος(77′ Καμαρινόπουλος), Μαρίνου(67′ λ.τ. Μαρούσης), Αλημπάς(87′ Κρητικός), Νταουτάι(60′ Παπαδόπουλος), Γκεμίσης, Κετσετζόγλου.

 Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας των Αγ. Αναργύρων Ισίδωρος Σταυριανός τόνισε ότι υποχρέωση της ομάδας του είναι να κερδίζει όλα τα ματς και με τον ίδιο στόχο πάει στο ματς με την Δόξα Βύρωνος.

 

Related posts

«Επένδυση» με Παναγιωτίδη ο Θρίαμβος Χαίδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Χαλάνδρι από… άλλον πλανήτη!