free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Λαύρα Αργυρούπολης-Μελίσσια: Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 72′ σε ανατροπή του Καλημέρη, χαμένο πέναλτι οι γηπεδούχοι: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Σ’ ένα αρκετά καλό ματς με την υπεροχή να εναλλάσσεται από τις δύο ομάδες-οπότε το παιχνίδι ήταν μοιρσμένο τα Μελίσσια στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία, αναδείχθηκαν ισόπαλα με σκορ 1-1 στο εκτός έδρας ματς ματς με την Λαύρα Αργυρούπολης.

Πάντως ο διαιτητής Στεργιώτης που έκανε και πάλι πολλά λάθη ενώ ήταν άριστοι οι βοηθοί του Α. Ίσσα και Μπάγιας δεν έδωσε στο 72′ το πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Μελισσίων στο 72′ σε καθαρή νατροπή του Καλημέρη μέσα στην περιοχή μετά από ωραία μπαλιά του Παπαχρήστου.

Η Λαύρα Αργυρούπολης ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 13′ με σουτ του πολύ καλού καλού Κουλουρίδη.

Τα Μελίσσια του Δημήτρη Μπουγά ισοφάρισαν στο 88′ με τον Καλημέρη. Η Λαύρα Αργυρούπολης είχε χαμένο πέναλτι στο 90′. Το κέρδισε ο Κουλουρίδης σε ανατροπή του από τον γκολκίπερ Γουλάς, το εκτέλεσε ο Ε. Πολυμερόπουλος αλλά η  μπάλα έφυγε άουτ.

Η Λαύρα είχε κάθετο δοκάρι στο 5′ σε σουτ του Μπάλα.

Άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Παντελής ΣΙΒΡΙΚΑΣ.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αργύρης Ψαρρός): Γεωργακάς, Βασίλης Πολυμερόπουλος, Κοτόρι(61′ Καταβάτης), Τσάκαλος, Μπάλα, Παπαδημητρίου(53′ Παπαγεωργίου), Ευάγγελος Πολυμερόπουλος, Γκελασβίλι(39′ Γούλας), Κουλουρίδης, Ανδρεάκενας(86′ Γεωργομάνος), Καλαντζής.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Γουλάς, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντεντόπουλος(33′ Παπαχρήστος), Στέλλας, Δημήτρης Φακής(71′ Σταύρακας), Τσουκαλάς, Τούντας, Ζαννίκος(89′ Σακελλίων), Ιάσωνας Φακής, Καλημέρης.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Related posts

Καζακόπουλος: Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο…

Abola Team

Πλασματικό το σκορ της εκπληκτικής ομάδας των Βριλησσίων του Γιάννη Χαραλαμπίδη (ΦΩΤΟ) στο ματς με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Abola Team 3

Ξέφρενα πανηγύρια στον Άγιο Θωμά για τον τίτλο

Abola Team