free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο»

Στους τομείς που έκριναν την αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης. 

 

 

 

Την ήττα με 2-0 από τον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου Χαραυγιακό γνώρισε ο ΑΟ Χαίδαρίου σε μία αναμέτρηης, η οπία … ξύπνησεμνήμες από το ένδοξο παρλεθόν.

 

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, παρά την ήττα, φανέρωσε ορισμένες από τις αγωνιστικές αρετές που το χαρακτηρίζουν, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους και τουλάχιστον για ένα ημίχρονο τους κοίταξε στα μάτια, προς απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

 

«Θεωρώ ότι για ένα ημίχρονο ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί κόντρα στον Χαραυγιακό. Κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα, η οποία προελαύνει και χρειαζόταν τους βαθμούς, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου μας και να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κλειδί στην έξελιξη του αγώνα ήταν το γκολ, που δεχθήκαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό. Αυτό το γκολ απελευθέρωσε τον αντίπαλό μας, που πίεσε για ένα διάστημα. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς καιμετά το 75’ ανακτήσαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, για να δχθούμε το δεύτερο γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση στο 86’» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου προπονητή του ΑΟ Χαϊδαρίου, για να προσθέσει:

 

«Όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη, ήδη σχεδιάζουμε την ομάδα της επόμενης περι΄δου. Σε αυτά τα τεελτυαία παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουμε την δυνατότητα να διαγνώσουε τις όποιες αδυναμίες έχουμε, ώστε να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθούμε την περίοδο των μεταγραφών, έχοντας βέβαια ως βάση τις ακαδημίες και την εισροή παικτών από τα τμήματα υποδομών»

 

 

Related posts

Τριανταφύλλου Αθανάσιος | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin

Εποχή Ζαμπούρα στη Νέα Ιωνία!

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10