free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίφουνας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας νίκησε με σκορ 5-2 την ΠΟΕ-ΔΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από το πρώτο ημίχρονο οπότε και προηγήθηκε με 4-1 καθάρισε η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) την υπόθεση νίκη στο ματς που έγινε με αντίπαλο την ΠΟΕ-ΔΟΥ το πρωί του Σαββάτου 21/4 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ στο Δ’ γήπεδο Ηλιούπολης.

Μόλις στο 2′ ο Κουκόπουλος με κοντινό σουτ από εντυπωσιακή ενέργεια του Μυκωνιάτη έκανε το 0-1 για την φιλοξενούμενη σε αυτό το ματς ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Στο 13′ ο Καραβασιλειάδης με εκπληκτική προσποίηση και φοβερό σουτ έξω από την μεγαλη περιοχή έκανε το 0-2 για το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου. Στο 18′ ο Αγγελίδης ο οποίος στο 26′ υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για την ΠΟΕ-ΥΕΘΑ. Στο 19′ ο Κιυκόπουλος από ασίστ του Καραβασιλειάδη έκανε το 0-4 ενώ στο 21′ ο Ζωχιός με ωραία ενέργεια και σουτ μείωσε σε 1-4. Στο 61′ σε ανατροπή του Ζωχιού ο οποίος αποσώρησε από το ματς με πρόβλημα στον καρπό ο Γκόγκας που ήταν ο καλύτερος παίκτης των ηττημένων μείωσε σε 2-4. Στο 68′ ο Σαχινίδης με μακρινό σουτ έγραψε το τελικό 2-5. Στο 24′ σε τρομερό σε δύναμη σουτ η μπάλα αποκρούστηκε από την συμβολή των δοκών. Στο 1′ και στο 3′ σε τατ α τετ σουτ των Αγγελλίδη και Καραβασιλειάδη αντίστοιχα απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Κατσιπάνος. Στο 28′ είχαμε απόκρουση για όσκαρ του γκολκίπερ Δώριζα σε δύσκολο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε ο Ζωχιός ο οποίος επίσης ήταν από τους διακριθέντες της ΠΟΕ-ΔΟΥ μαζί με τον Κρητικό και τον Ζαρωτιάδη. Από το Υπουργείο Εθνκής Άμυνας κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο Καραβασιλειάδης που κάλυψε επίθεση και άμυνα και ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της ηττημένης ομάδας. Ο Μυκωνιάτης επίσης έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι, πολύ καλός ο αρχηγός Παρούσης που και κράτησε την μπάλα και μοίρασε μπαλιές και ήταν πανταχού παρών, ο Αγγελίδης όσο έπαιξε, οι Σαχινίδης και Καστανιώτης ενώ πολύτιμη ήταν η παρουσία του Κομπορόζου. Άριστο το διαιτητικό τρίο Όντος, Δέτση, Νιδριώτης.

 

ΠΟΕ-ΔΟΥ (κόουτς Μπάμπης Ζαρωτιάδης-Γιάννης Ψαρράς): Κατσιπάνος, Φλέσσας, Κοκορόσκος, Καμίδης, Γκόγκας, Ζαρωτιάδης, Κρητικός, Ζωχιός, Βλάχος, Βέρρας, Γακόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Μαυρόζογλου, Κουκουβίνης, Μυλαδόπουλος, Χρήστου.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΠΟΕ-ΥΕΘΑ (κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας(46′ Χρυσοβέρης), Γιαννακάκης, Σακκάς(46′ Σαχινίδης), Καστανιώτης, Μουζής, Αγγελίδης(26′ λ.τ. Χαρακάκος), Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης(62′ Κομπορόζος), Κουκόπουλος(68′ Ζαμπάρας) ενώ έπαιξε και ο Βάρσος.

Στην ΦΩΤΟ άριστος στο έργο του ήταν ο διαιτητής Όντος

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο κόουτς της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ Βασίλης Τρίχος δίνει τις τελευταίες οδηγίες στον Χαρακάκο με το νούμερο 10 που ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Ο Βασίλης Τρίχος δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Βασίλης Τρίχος επαναφέρει την μπάλα υπό τα βλέμματα της πρώτης βοηθού Μαρίας Δέτση.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Related posts

Η κουκλάρα Αναστασία Τερζή στο Abola.gr: “Πάθος με το ποδόσφαιρο”

Abola Team 3

«Χρυσός» βαθμός για Καραϊσκάκη στην Καλλιθέα στην Football League!

Abola Team 2

Ο “ασταμάτητος” Romelu Lukaku, σταμάτησε το όνειρο της Εθνικής 1-1 (βίντεο)

Abola Newsroom