free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, παρά την ήττα από τα Βριλήσσια, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς. 

 

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις του τελευταίου μήνα συνέχισε απτόητος ο Αστέρας Ζωγράφου στην αναμέτρηση κόντρα στα Βριλήσσια.

Παρά την εντός έδρας ήττα με 0-1 που διαμορφώθηκε με γκολ του 16χρονου Σάββα Ζυμπίδη, το νεανικό συγκρότημα του Πέτρου Σομπότοβιτς κατά γενική ομολογία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρηση, δημιουργώντας και χάνοντας πληθώρα ευκαιριών, να πάρει την νίκη.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Πέτρου Σομπότοβιτς:

 

«Θεωρώ ότι είναι μαγική εικόνα το τελικό αποτέλεσμα.Ήμασταν με διαφορά η καλύτεραη ομάδα στο παιχνίδι, Η ομάδα, που δημιουργούσε, το σύνολο, που ζητούσε πράγματα τον αγωνισιτκό χώρο, χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να πάρουμε την νίκη. Αντί να συμβεί αυτό, λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και σε μία αντεπίθεση στο 88’ δεχθήκαμε το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση, την εικόνα και το πάθος, που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μου. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ ότι κερδίσαμε τον μόλις 15χρονο Μάριο Τσαμούλη από τα τμήματα υποδομών, ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην ανδρική ομάδα και φάνηκε απόλυτα έτοιμος να προσφέρει, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης»

 

       

 

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Επικίνδυνο παιχνίδι με την Χρυσούπολη»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Τώρα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Φτάσαμε σε μία νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος