free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Δεν … μπήκαμε ποτέ στο ματς»

Στην έλλειψη πάθους που διέκρινε από πλευράς των ποδοσφαιριστών του απέδωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας τα αίτια της ήττας από τον Κεραυνό Γλυφάδας. 

 

 

 

Σε οδυνηρή ήττα από τον ενθουσιώδη Κεραυνό Γλυφάδας με 2-1 υποχρεώθηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να «πατήσει» στην δεύτερη θέση του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Πλέον η ομάδα των βορείων προαστίων συγκατοικεί στην τρίτη θέση του ομίλου παρέα με τον Ατρόμητο ΧΖαλανδρίου, έχοντας αμφότεροι από 48 πόντους και παράλληλα είδε την διαφορά που την χωρίζει από τον δεύτερο ΑΟ Ιλίου (σ.σ. ο οποίος ωστόσο, έμεινε για ακόμη μία αγνωισιτκή μακριά από την νίκη φέρνοντας λευκή ισοπαλία με αντίπαλο την Ιεράπολη) να αυξάνει στους τρεις πόντους. Κι όλα αυτά την στιγμή, όπου απομένουν τέσσερις καθοριστικές στροφές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ζαμπούρας στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην έλλειψη πάθους από πλευράς των  παικτών του, επιβραβεύοντας την αντίπαλη ομάδα, που έπαιζε ένα από τα σημαντικότερα χαρτιά της όσον αφορά την παραμονή της:«Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι τόσο πνευματικά, όσο και από πλευράς απόδοσης δεν μπήκαμε ποτέ.

 

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα ενθουσιώδη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Κεραυνός Γλυφάδας με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, που έδειξε με την απόδοσή της ότι ήθελε πολύ περισσότερο το παιχνίδι από εμάς. Έβαλε δύο γρήγορα γκολ εκμεταλλευόμενη την έλλειψη συγκέντρωσης που δείξαμε και μας κέρδισε απόλυτα δίκαια. Θα ήθελα νατους συγχαρώ για την νίκη τους, όπως φυσικά και να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Κεραυνό Γλυφάδας για την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξε. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να διορθώσουμε πολλά. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα παιχνίδια που απομένουν για ό,τι καλύτερο μπορούμε»

 

 

 

Related posts

Τίτλοι τέλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μέσα στο Μάιο η απόφαση στην Γ’ Εθνική…

Abola Team

Στούλης: «Θα κτυπήσουμε στα ίσια τον Άγιο Δημήτριο»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας στον Αστέρα Εξαρχείων!

abola10