free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Ας πάνε οι παίκτες όπου θέλουν την ομάδα!»

Τα θερμά του συγχαρητήρια τους ποδοσφαιριστές του για τα όσα έχουν καταφέρει, εξέφρασε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

 

Την εκπληκτκή της πορεία στον δεύτερο συγκλονιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κηπούπολη με τον θρίαμβό της στο γειτονικό ντέρμπι επί της Χρυσούπολης με 1-0.

Μία επιτχυία, η οποία εδραίωσε το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων στην τρίτη θέση με 56 πόντους, πέντε λιγότερους από τον δεύτερο Άγιαξ Ταύρου, τον οποίο κι αντιμετωπίζει την προσεχή αγωνιστική.

 

 Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Δημήτρης Φιλίππου στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του με αφορμή τα όσα έχουν καταφέρει φέτος, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία:

 

«Από την πορεία που έχουμε διαγράψει είμαι απολυτα ευχαριστημένος. Τον αρχικό μας στόχο τον έχουμε επιτύχει και πλέον  ό,τι καταφέρουμε από εδώ και στο εξής θα είναι κέρδος για την ομάδα μας. Θα ήθελα να σημειώσω ότι οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουν καταφέρει και η επιτυχία είναι όλη δική τους» ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή της Κηπούπολης, για να συμπληρώσει αναφερόμενος στους παραπέρα στόχους:

 

«Οι παίκτες μπορούν να πάνε όπου θέλουν την  ομάδα! Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άγιαξ Ταύρου, Μία ομάδα, που θεωρείται και είναι από τις ποιοτικότερες της κατηγορία μας γενικότερα. Πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας χωρίς άγχος και ό,τι πετύχουμε, θα είναι κέρδος για την ομάδα»

 

 

 

 

 

Related posts

«Έκλεισε» Μπάλλα για τα μετόπισθεν ο Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με Γόγολο τα Ιλίσια 2004!

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Η ομάδα μας έχει μέταλλο!»

Kώστας Παλαιολόγος