free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Η επιτυχία ανήκει 100% στους παίκτες!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Θόδωρος Κουτσουδάκης μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παράδεισου Αμαρουσίου.

 

 

 

Την εξαιρετική πορεία των τελευταίων του αναμετρήσεων συνέχισε ακάθεκτος ο Άγιος Δημήτριος, με τη σπουδαία του εκτός έδρας νίκη επί του Παράδεισου Αμαρουσίου με 1-0.

 

Μάι επιτυχία, η οποία επέτρεψε στη δημοφιλή ομάδα των νοτίων προαστίων να εδραιωθεί στην πέμτπη θέση του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 47 πόντους και παράλληλα να ψαλιδίσει στον έναν πόντο την διαφροά που τον χωρίζιε από τους τριτίους Ατρόμητο Χαλανδρίου και ΠΑΣ Γαλάτσι 9σ.σ. που έχουν από 48 πόντους) και στους τέσσερις από τον δεύτερο ΑΟ Ιλίου.

 

Κι όαλ αυτά ενώ απομένουν τέσσερις συγκλονιστικές «στροφές» μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θόδωρος Κουτσουδάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, απένειμε  τα εύσημα στους παίκτες του για τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που επέδςιξαν, αλλά και την πορεία, που έχουν διαγράψει σε αυτές τις αγωνιστικές:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυαντή ομάδ,α όπως είναι ο Παράδεισος Αμαρουσίου.

Μία νίκη, που μας δίνει την δυνατότητα να παραμείνουμε στο κόλπο της ανόδου και να ελπίζουμε βάσιμα μέχρι το τέλος.

 

Η επιτυχία ανήκει 100% στους ποδοσφαιριστέ,ς που έχουν επιδείξει τρομερή αγωνισιτκότητα, προσήλωση και πα΄θος σε αυτές τις αγωνισιτκές και είναι άξιοι συγχαρητηρίων Επειδή όμως την άνοδο δν την κατακτούν ο τρίτος και ο τέταρτος, αλλά μόνο οι δύο πρώτοι του ομίλου, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους για την εκπλήρωση του στόχου, που είχε οριοθετηθεί στο ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον ξεκάθαρος στόχος μας είναι να πετύχουεμ τέσσερις νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι το τέλος της σεζόν και ό,τι πετύχου θα είναι κέρδος. Αρχής γενομένης  από την επερχόμενη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πετρούπολης, που είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα

 

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Αντιστεκόμαστε στις δυσκολίες»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Ήμασταν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Καθάρισε στο ντέρμπι ο Άρης Καλαμακίου (0-2)

Abola Team