free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Μόνο νίκες ως το τέλος!»

Το σύνθημα για ένα επιτυχημένο τελείωμα στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς.

 

 

 

Θύμα έκπληξης απέναντι σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους έπεσε για μία ακόμη φορά η Νίκη Αλίμου σε φετινούς της αγώνες πρωταθλήματος. 

Το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων «κόλλησε» στο … άγονο και στείρο 0-0 απέναντι στον Κρόνο Αθηνών εντός έδρας, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε κι έχασε πληθώρα σημαντικών ευκαιριών. 

 Με άμεση συνέπεια να υποχωρήσει στην δεύτερη θέση του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 48 πόντους και να υστερεί δύο βαθμών του πρωτοπόρου Άτταλου, ο οποίος πλέον απολαμβάνει η γλυκιά μοναξιά της κορυφής.

 

Ο τεχνικός Νίκος Μανωλάς από την πλευρά του αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

 

«Για ακόμη ένα φετινό μας παιχνίδι πέσαμε θύμα έκπληξης μην μπορώντας να κερδίσουμε μία ομάδα, από την οποία είμαστε ανώτεροι. Παρά το γεγονός ότι δημιούργησε πολλές τελικές φάσεις ακι είχαμε τέσσερα δοκάρια, εντούτοις δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην νίκη. Κάτι, το οποίο θα πρ΄πει να μας προβληματίσει.

Δείχνουμε έλλειψη ψυχραιμίας στην τελική προσπάθεια και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε.

 Πλέον η πρωτιά στον όμιλό μας δεν εξαρτάται από τις δικές μας δυνάμεις

Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Λαρισαϊκό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων και να διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις, που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Για εμάς δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα πέραν των τριπόντων στις αναμετρήσεις με Λαρισαίκο και Δάφνη Αθηνών. Χρειαζόμαστε μόνο νίκες ως το τέλος»

 

Related posts

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ

Abola Team

Καπράλος: «Κομβικά τα τρία επόμενα παιχνίδια»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιώργος Μανδελένης (Προμηθέας Δάφνης): “Εάν δεν ασχολιόμασταν εμείς, ο Προμηθέας θα χανόταν σαν ομάδα”

Τάσος Ζαφειρίου