free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Κέρδος οι βαθμοί και ο Ζημπίδης»

Στην αξία του τριπόντου επί του Αστέρα Ζωγράφου, αλλά και στο πληθωρικό ταλέντου του σκόρερ της αναμέτρησης, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης. 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία τους στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσαν τα Βριλήσσια, τα οποία θριάμβευσαν εκτός έδρας του μαχητικού Αστέρα Ζωγράφου με 1-0. 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο νεανικό κι ενθουσιώδες συγκρότημα των βορείων προαστίων να εδραιωθεί ακλόνητο στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Κι επειδή αναφερθήκαμε στο … μέλλον, τα νέα που προκύπτουν για τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Χαραλαμπίδη αναφορικά με τους παίκτες που .. έρχονται από τα τμήματα υποδομών είναι εξόχως ενθαρρυντικά. 

Όλα τα βλέμματα από την σαββατιάτικη αναμέτρηση, έκλεψε ο Σάββας Ζημπίδης, Ο μόλις 16χρονος μεσοεπιθετικός συνδύασε την εκπληκτική του εμφάνιση με το γκολ, που έμελλε να χαρίσει στα Βριλήσσια το πολύτιμο «τρίποντο».

 

Με τον Γιάννη Χαραλαμπίδη να του πλέκει το εγκώμιο στις δηλώσεις που παραχώρησε: 

«Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, όπως είναι ο Αστέρας Ζωγράφου και σε μία πού δύσκολη έδρα, όπου έχουν αφήσει βαθμούς αρκετές ομάδες με υψηλούς στόχους. Δείξαμε ότι θέλαμε λίγο περισσότερο το παιχνίδι από τον αντίπαλό μας. Καταφέραμε να το κερδίσουμε, χάρη στο γκολ του μόλις 16χρονου Σάββα Ζημπίδη. Ενός παιδιού, το οποίο προέρχεται από τα τμήματα υποδομών μας κι έχει να επιδείξει πλούσιο ταλέντο. Σαφέστατα η εμφάνισή του αποτελεί τεράστιο κέρδος για την ομάδα και το μέλλον που προδιαγράφεται. Εμείς στα επόμενα παιχνίδια θα συνεχίσουμε να παλεύουμ για το καλύτερο δυνατό».

Related posts

Ο Στέλλας συνεργάτης του Μπουγά στα Μελίσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Φούσκας: «Θα αναδείξουμε δικά μας παιδιά»

Σομπότοβιτς: «Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος