free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Τελικός με τον Ήφαιστο Περιστερίου»

Στην κρισιμότητα της προσεχούς αναμέτρησης με το συγκρότημα τνω δυτικών προαστίων, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

 

Τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν θα κληθεί να παίξει το Παλαιό Φάληρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Η ήττα με 1-0 από την ισχυρή Αγία Παρασκευή απέτρεψε από το νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να σφραγίσει την απευθείας παραμονή τους τον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ και πλέον η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στο νεανικό συγκρότημα του Θόδωρου Τρανού.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή:

«Παλέψαμε κόντρα στην Αγία Παρασκευή, αλλά δεν ν μπορέσαμε να φτάσουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου,. Η οποία έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.

Σεβόμαστε τον Ήφαιστο Περιστερίου, που είναι μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα με ένα εξαιρετικό κορμό κι ένα πολύ επιτυχημένο προπονητή, όπως τον Θόδωρο Τρανό, όπου εργάζεται χρόνια εκεί. Θα μπούμε με ιδιαίτερη προσήλωση και συγκέντρωση, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, που επιδιώκουμε και το οποίο θα μας εξασφαλίσει την παραμονή»

Μοναδική απουσία θα αποτελέσει ο τραυματίας Γιώργος Ζούκας.

 

 

 

 

Related posts

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-1

abola10

Ανανέωσε ο Θόδωρος Κουμπαρούλης στα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος

Δωδέκατος παίκτης του Χαραυγιακού οι οπαδοί του

abola10