free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Οι παίκτες μου έχουν πετύχει ένα μικρό θαύμα»

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο τεχνικός της πρωτοπόρου Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Σε λευκή ισοπαλία απέναντι στον μαχητικό ΑΟ Βύρωνα υποχρεώθηκε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου χάνοντας μοναδική ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τους διώκτες τηε στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ κι ενώ απομένουν τέσσερις καθοριστικές στροφές για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου.

Ο τεχνικός ηγέτης Ανδρέας Μαντζούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, ουσιαστικά επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την εν γένει προσπάθεια που έχουν καταβάλλει από την προσπάθεια της φετινής περιόδου:

«Οι παίκτες μου έχουν πραγματοποιήσει ουσιαστικά έα μικρό θαύμα με αφορμή τα όσα έχουν πετύχει φέτος, Κόντρα στα πολλά και μαζεμένα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί, δείχνουν τρομερό πάθος, ζήλο και δίψα για διάκριση.

Στο  παιχνίδι με τον Βύρωνα πήραμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, δεδομένων  των πολλών προβλημάτων που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μπορεί για ορισμένους να φαίνεται ως αποτυχία, αλλά ουσιαστικά αυτός ο βαθμός μας έδωσε την δυνατότητα να ελέγξουμε την κατάσταση . Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία καταλαμβάνει την τρίη θέση του ομίλου, Θα γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι, όπου θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Στα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία προστέθηκε η τιμωρία Άγγελου Φαρμάκη, ο οποίος αποβλήθηκε σ 82ο λεπτό κόντρα στον ΑΟ Βύρωνα.

 

 

Related posts

Συνεχίζουν Σιμιτζόγλου και Στούλης στον Παράδεισο Αμαρουσίου!

Παρελθόν ο Παπαδιώτης από το Καματερό

Kώστας Παλαιολόγος

Γερά τεστ ο ΑΟ Ιλίου

Kώστας Παλαιολόγος