free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα»

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην ευρεία  νίκη επί της Αθηναϊδας παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης.

 

 

 

 

Τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισαν ακάθεκτα τα Σούρμενα, συντρίβοντας με 5-0 την Αθηναϊδα.

Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα των νοτίων προαστίων είχε να αντιμετωπίσει μία ομάδα, η οποία πλέον κάνει τα πλάνα της για την Β’ Κατηγορία, όπου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, οι παίκτες του Γιάννη Μητρούση, εμφανίστηκαν πολύ συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο, που είχε εκπονηθεί, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση.

Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιάννη Μητρούση, που με την σειρά του σχολίασε τα εξής:

«Πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στην Αθηναϊδα . Δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσήλωση σε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει, με άμεση συνέπεια να έρθει αυτό το 5-0.

Η προσοχή μας επικεντρώνεται στα επόμενα δύο δύσκολα παιχνίδια που μας περιμένουν κόντρα σε Άγιο Θωμά και Πανερυθραϊκό, για τα οποία θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να παρουσιάσουμε το γνωστό μας πρόσωπο, αλλά και να πετύχουμε ισάριθμες νίκες, που θα μας επιτρέψουν να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα 

 

Related posts

Γιώργος Τσομπανάκης και Κώστας Κουλιούρης μιλούν σήμερα στις 10 μ.μ. για τον Κένταυρο Βριλησσίων

Τάσος Ζαφειρίου

Κουσάνας: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρούπτσος: «Μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα»

Kώστας Παλαιολόγος