free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στα Μελίσσια, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός. 

 

 

 

 

Ισόπαλη 1-1 των πολύ μαχητικών Βριλησσίων αναδείχθηκε η Λαύρα Αργυρούπολης, αφήνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής σε ακόμη ένα παιχνίδι της .

Οι «ροσονέρι» που προέρχονταν από την ήττα με 1-0 από τα Ιλίσια 2004 έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο κι απέδειξαν ότι η φετινή τους πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Αργύρη Ψαρρό:

«Πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στα Μελίσσια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία επιζητούσε όσο τίποτε άλλο την νίκη, διότι κάνει προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού και είχε μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από την δική μας ομάδα. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου θα μπορούσαμε βάσει της απόδοσής μα σαν πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας έπεσε, ανέβηκαν αισθητά τα Μελίσσια, και μας ισοφάρισαν στο 85’. Παρά το γεγονός ότι είχαμε μπροστά μας μικρό χρονικό διάστημα να αντιδράσουμε, βγάλαμε αντίδραση, πιέσαμε τον αντίπαλο, ενώ κερδίσαμε και πέναλτι, το οποίο όμως δεν είχε την κατάληξη ου θα επιθυμούσαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών»

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Αντιμετωπίζουμε την πιο καλοδουλεμένη ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος

“Λευκή” ισοπαλία στο Κοψαχείλα – Νέα Σμύρνη

Abola Newsroom