free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Κοιτάξαμε τον Άγιο Δημήτριο στα μάτια»

Στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Άγιο Δημήτριο αναφέρθηκε ο στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης. 

 

 

 

Τις φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητος ο Παράδεισος Αμαρουσίου κόντρα στον Άγιο Δημήτριο.

Απέναντι σε μία ομάδα, πολύ ισχυρή με τεράστια δυναμική και πολλές φιλοδοξίες, το συγκρότημα των βορείων προαστίων έδειξε καρδιά, σφυγμό και φάνηκε αρκετά ανταγωνιστικό παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0, πιστοποιώντας απόλυτα την αξιοσημείωτη πορεία που έχει διαγράψει  στον φετινό «μαραθώνιο»

Πλέον η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του Αμαρουσίου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Αλέξη Στούλη:

«Ήμασταν εξαιρετικοί στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής,. Κοιτάξαμε τον Άγιο Δημήτριο στα μάτια. Είχαμε την υπεροχή στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα  

, δημιουργήσαμε φάσεις, προβληματίσαμε τον αντίπαλο, με αποκορύφωμα τη φάση του δοκαριού. Πλέον η όλη μας προσοχή έχει στραφείς το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Πρόκειται για ματς – ορόσημο, αφού με νίκη «κλειδώνουμε» οριστικά την παραμονή μας  στην Β’ Κατηγορία. Πάμε να τα δώσουε όλα για το αποτέλεσμα που θέλουμε»

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Θέλουμε πολύ την νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβγαλε μάτια ο 16χρονος Κώστας Τσαβός του Πανθησειακού

Abola Team 3

Μάνος Βουγιούκας στον ΠΑΣ Γαλάτσι

abola10