free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ανακοινώσεις των Επιτροπών Υποδομών για το Κύπελλο Παίδων και τους αγώνες της Β’ φάσης των Νέων αλλά και της Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ

Από τις Επιτροπές Υποδομών και Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ υπάρχουν οι εξής ανακοινώσεις:

Υπενθυμίζουμε ότι η προημιτελική  φάση του θεσμού Κυπέλλου Παίδων θα διεξαχθεί ως εξής λόγω της ύπαρξης έξι (6) ομίλων :

 

Α) Θα προκριθούν οι 6 πρώτοι βαθμολογικά

Β) Οι δύο καλύτεροι βαθμολογικά δεύτεροι

Βάσει βαθμολογίας – βάσει διαφοράς τερμάτων

            Γ) Κλήρωση των 8 ομάδων για να δημιουργηθούν 4 ζευγάρια που θα αναδείξουν τις τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στους ημιτελικούς καθώς και η σειρά των ημιτελικών.

Η ημιτελική φάση του θεσμού Κυπέλλου Παίδων θα διεξαχθεί  ως εξής :

 

Νικητής Α ζευγαριού – Νικητής Β ζευγαριού

Νικητής Γ ζευγαριού – Νικητής Δ ζευγαριού.

 

Η ως άνω κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης την ΔΕΥΤΈΡΑ 30/04/2018 και ώρα 10.00 και οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 06/05/2018.

 

Κατά την ίδια ακριβώς διαδικασία θα διεξαχθούν και η προημιτελική φάση του θεσμού Κυπέλλου Παμπαίδων . Η κλήρωση θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

 

Με απόφαση της Επιτροπής Υποδομών ανακοινώνεται ότι  βάσει της προκήρυξης στους αγώνες της Β΄ Φάσης  Νέων που θα γίνουν το Σάββατο 28/04/2018 θα οριστούν Παρατηρητές αγώνων. Στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο γήπεδο Αγ.Στεφάνου παρατηρητής θα είναι ο κ.Παπαϊωάννου και στο γήπεδο του Γραμματικού ο κ. Βάθης .Τα σωματεία δεν θα επιβαρυνθούν με αμοιβή των Παρατηρητών  την οποία θα καταβάλει αποκλειστικά η Ένωση.

Παρακαλούνται  οι Αξιολογημένοι Διαιτητές και οι Διαιτητές που είναι κάτω των 32 ετών να προσέλθουν στο γήπεδο της Ανθούσας την ερχόμενη  Τετάρτη 02/05/2018 και ώρα 16:00   για να γίνει η παρουσίαση του γυμναστή της Ένωσης και να δοθούν οδηγίες. Θα ακολουθήσει προπόνηση για αυτό θα πρέπει όλοι οι διαιτητές να φορούν  αθλητική ενδυμασία. 

Related posts

Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο για τον Αστέρα Βάρης

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Ρένος Γιαμπουράς

Τα αποτελέσματα 2/6 στους τελικούς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Παμπαίδων στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3