free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Βάλαμε δύσκολα στον Εθνικό Αστέρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος. 

 

 

 

 

Ένα δείγμα των δυνατοτήτων της, αλλά και του πληθωρικού ταλέντου, που αναδεικνύει το σωματείο γενικότερα, φανέρωσε η Κορωνίδα στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τον Εθνικό Αστέρα.

Απέναντι στην ιστορική και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Καισαριανής, το νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου έδειξε χαρακτήρα, δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων», ώστε να φτάσουν στην νίκη, όπως μαρτυρά το 2-ο.

Μάλιστα το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90ό λεπτό της αναμέτρηση κι ενώ η Κορωνίδα είχε αναλάβει την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων. Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Γιάννη Καπράλο, ο οποίος έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενικότερη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου, όπως φυσικά και από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση. Αντιμετωπίσαμε στα ίσια μία ομάδα με την δυναμική και τις βλέψεις του Εθνικού Αστέρα. Τον κοιτάξαμε στα μάτια, του βάλαμε δύσκολα, αφού ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Δημιουργήσαμε φάσεις, ήμασταν πολύ μεθοδικοί και ιδιαίτερα τα μηνύματα που καταφθάνουν από τους πολλούς ταλαντούχους παίκτες των ακαδημιών μας, είναι ενθαρρυντικά, Αξίζει να τονιστεί, ότι το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90 από μία αντεπίθεση των γηπεδούχων κι ενώ σε εκείνο το χρονικό διάστημα είχαμε τη υπεροχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Εθνικού Αστέρα για την άψογη φιλοξενία»

 

Related posts

Πήρε και Πασχαλίδη το Δάσος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Γεωργίου (ΓΣ Καισαριανής): “Να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει”(vid)

abola10

Δυνατό φιλικό με Κηφισιά 2010 για τον Ερμή Ηρακλείου

Kώστας Παλαιολόγος