free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Με την ίδια φιλοσοφία»

Το στίγμα του για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Πεύκη έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών θα αναζητήσει ο ΑΟ Χαϊδαρίου στην σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Πεύκη.

Ένα παιχνίδι, όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων θα δώσει την τελευταία της φετινή εντός έδρας … παράσταση, την οποία ευελπιστεί να την συνοδεύσει ε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη: «Όλη η σκέψη και η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την Πεύκη. Ο προσεχής μας αντίπαλος δεν τρέφει ελπίδες παραμονής τον όμιλό μας, οπότε μας παρουσιάζεται μία πολύ καλή ευκαιρία να πετύχουμε μία νίκη, που τόσο πολύ επιζητούμε. Δίνουμε τον τελευταίο για φέτος εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε να τον συνδυάσουμε με νίκη, ώστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρθουν στο γήπεδο να μας συμπαρασταθούν. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες , ώστε να κάνουμε παράλληλα και μία αξιολόγηση υλικού για την επόμενη σεζόν».

 

Εξάρθρωση κλείδας ο Μουρεζίνης

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Θωμάς Μουρεζίνης. Ο ποιοτικός χαφ, ο οποίος εγκατέλειψε την αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό με ενοχλήσεις την ωμοπλάτη, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης. Διάγνωση, η οποία είναι ακριβώς η ίδια με τον επίσης μεγάλο άτυχο Γρηγόρη Ρούπι, που έχει μείνει εκτός πλάνων εδώ και μερικές εβδομάδες.

Related posts

Ανακοίνωση-καταγγελία των Τραχώνων

abola10

Ελεύθερος ο Έντισον Κιάφα από τους Τράχωνες

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10