free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Μεγάλος απών του ντέρμπι ο Ανδρέας Μαντζούνης»

Στην αποχώρηση του συναδέλφου του και προσωπικού του φίλου Ανδρέα Μαντζούνη από τον πάγκο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου επικεντρώθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλατσίου Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Στους ρυθμούς του ντέρμπι με την πρωτοπόρο του ομίλου Θύελλα Αγίου Δημητρίου κινούνται τα πάντα στον ΠΑΣ Γαλάτσι

Άπαντες στο συγκρότημα των βορείων προαστίων φέρονται αποφασισμένοι να ξεπεράσουν την ήττα – σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Κεραυνό Γλυφάδας με 2-1 και θέλουν όσο τίποτε άλλο να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε η ομάδα να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες της για άνοδο στην Α’ Κατηγορία

Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην ηγεσία της προσεχούς αντιπάλου με την παραίτηση του Ανδρέα Μαντζούνη δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστους παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γαλάτσι.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Θανάση Ζαμπούρα:

 

«Όλες αυτές τις ημέρες που μεσολάβησαν προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ της ήττας από τον Κεραυνό Γλυφάδας και να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία μας ενόψει του ντέρμπι με την πρωτοπόρο Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Θεωρώ ότι από το συγκεκριμένο παιχνίδι μεγάλος απών θα είναι ο Ανδρέας Μαντζούνης. Ο πολύ καλός φίλος και συνάδελφός μου, ο οποίος για δύο χρόνια συνεισέφερε τα μέγιστα στην εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει αυτή η ομάδα. Κατάφερε φέτος σ’ ένα  πολύ δύσκολο όμιλο να οδηγήσει την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην κορυφή και να την παραδώσει πρώτη με διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο ΑΟ Ιλίου κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Έχει κάνει αξιομνημόνευτη δουλειά έχοντας την ομάδα του στο κατώφλι της ανόδου στην Α’ Αθηνών. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη, που θα μας διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες μας για την άνοδο, σ’ ένα  όμιλο, όπου υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Βλέπουμε τον Άγιο Δημήτριο να έχει μπει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση της ανόδου και πλέον κάθε αγωνιστική θα κρύβει νέα δεδομένα»

Related posts

Η ΕΠΣΑ πήρε πρόσθετα μέτρα για τον κορονοϊό

Abola Team

Σπανός στην Αθηναΐδα!

abola10

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team