free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίφουνας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας 8-0 το Υπουργείο Πολιτισμού

Την ανώτερά του έδειξε η δημοφιλής ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΑΔΕΔΥ με αντίπαλο το Υπουργείο Πολιτισμού. 

Στο ματς αυτό που έγινε το πρωί του Σαββάτου 28/4 στο Δ’ γήπεδο Ηλιούπολης, το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου επικράτησε με 8-0 και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ακόμα περισσότερο ότι δίκαια οδεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο 7′ ο Κουκόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης από ασίστ του Μυκωνιάτη με ωραίο σουτ ανέβασε στο 10′ τον δείκτη του σκορ στο 2-0, πάλι ο Κουκόπουλος στο 12′ με προβολή έκανε το 4-0 και ο ίδιος παίκτης που σημείωσε τέσσερα γκολ σε αυτή την αναμέτρηση στο 18′ με πλασέ έκανε το 4-0. 

Στο 21′ ο Καραμανίδης των ηττημένων με φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25′ ο προωθημένος Μουζής με σουτ στην κίνηση έκανε το 5-0. Στο 50′ από ασίστ του Καραβασιλειάδη ο Σαχινίδης με πλασέ έκανε το 6-0, πάλι ο Σαχινίδης στο 56′ με νέο πλασέ μετά από εντυπωσιακό συνδυασμό έκανε το 7-0 ενώ στο 60′ ο αρχηγός των νικητών Παρούσης με σουτ στην κίνηση πέτυχε το πιο θεαματικό γκολ του αγώνα γράφοντας το τελικό 8-0.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Όντος, Ζώρζος, Κουτσόγιαννος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) (κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης(26′ λ.τ. Χρυσοβέργης), Σακκάς, Παρούσης, Μουζής, Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Κουκόπουλος, Χαρακάκος ενώ έπαιξαν επίσης οι Κομπορόζος, Σαχινίδης, Ζαμπάρας, Ασημάκης, Αγγελίδης, Βάρσος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΠΟΕ ΥΠ.ΠΟ) (κόουτς Δημήτρης Ζερίνος): Παρλαμέντης, Ζερίνος, Οικονόμου, Μπαντουδάκης, Χίτζιος, Γεωργιάδης, Νίξης, Φωτάκης, Ζυγούρης, Καραμανίδης, Καλογερόπουλος.

Related posts

Πληροφορία-βόμβα: «Συμφώνησε με Γιουβέντους ο Γκουαρντιόλα»!

Abola Newsroom

Κάτοικος Αγίας Παρασκευής ο Κούτρος

Abola Team

Ο ΟΠΑΠ και η Εθνική ομάδα στα χωριά SOS της Βάρης

Abola Team 2