free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Θέλουμε τη δεύτερη θέση για τους εαυτούς μας»

Το σύνθημα για νίκη επί της Αγίας Παρασκευής, έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής. 

 

 

Με την δίψα για επιστροφή στις επιτυχίες να ξεχειλίζει, ο Ολυμπιακός Λιοσίων φιλοξενεί την Αγία Παρασκευή.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα στραβοπατήματα (σ.σ. 1-1 εντός με Μικρασιατικό, ήττα 1-0 από την Δόξα Βύρωνα χρειάζονται όσο τίποτε άλλο το τρίποντο, το οποίο θα τους δώσει την δυνατότητα να ανακτήσουν την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας των βορειοδυτικών προαστίων έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα, αλλά και τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης απέναντι στην φετινή φιναλίστ του Κυπέλλου και φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή: «Είμαστε πανέτοιμοι γι’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κοντράρονται δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μας και γενικότερα εκτιμώ ότι δικαιότατα εμείς, η Αγία Παρασκευή και οι Άγιοι Ανάργυροι βρισκόμαστε στην πρώτη τριάδα, βάσει τα συνολικής εικόνας, που έχουμε παρουσιάσει. Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο την επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα. Θέλουμε την δεύτερη θέση για τους εαυτούς μας, για την ψυχολογία και την υστεροφημία μας,. Θεωρώ ότι θα αποτελέσει την καλύτερη ανταπόδωση των κόπων που έχουμε κάνει τη φετινή σεζόν»

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Από τα φαβορί για την άνοδο τα Πετράλωνα»

Kώστας Παλαιολόγος

«Λόρδοι» οι Βούζας και Φερνάντο Κόστα

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Κάναμε γνωστό το Βύρωνα στην Ευρώπη»

abola10