free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-1

Τρομερή ανατροπή και νίκη 2-1 για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που τον διατηρεί σε τροχιά Ευρώπης

Η ομάδα της Ριζούπολης προηγήθηκε στο 64΄ με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τσουκαλά και όλα έδειχναν ότι οι Αρκάδες θα βρίσκονταν σε μειονεκτική θέση στη μάχη με την Ξάνθη για την ευρωπαϊκή έξοδο.

 

Όμως στο 83΄ ο Κώτσιρας κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργοτερα (85΄) ο Καλτσάς να κάνει το 2-1 κατά του αδιάφορου στη βαθμολογική κατάταξη Απόλλωνα και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της ομάδας του για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

 

Στο 79΄ οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν χωρίς άγχος είχαν δοκάρι με τον Ελμπάζ, ενώ ο Αστέρας έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 42′, όταν μετά από σέντρα του Μσνιά, ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά η οποία έφυγε άουτ.

 

Αστέρας Τρ. (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης (71΄ Μανταντά), Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (65΄ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46΄ Κυριακόπουλος), Μανιάς.

 

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Στάθης, Ζησόπουλος, Κονέ, Χουάρες (89΄ Μενδρινός), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (30΄ Ελμπάζ), Σιατραβάνης (74΄ Ντεβεσα).

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (13/11) πρόγραμμα στις τρεις κατηγορίες

Abola Team

Φαν’τ Σιπ: «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν εδώ» (photos+video)

Abola Newsroom

Γνωστοί επιχειρηματίες ετοιμάζουν κίνηση για τον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο

Abola Team 3