free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Να θέσουμε τις βάσεις για του χρόνου!»

Το στίγμα του για την επόμενη απαιτητική σεζόν, έδωσε ο Πρόεδρος του Πρωταθλητή ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

 

 

Την κατάκτηση του τίτλου στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο ΠΟΨ την περασμένη Κυριακή χάρη στο άνετο κι επιβλητικό 5-1 επί του Φοίνικα Καλλιθέας. 

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν δριμύτεροι στην Β’ Κατηγορία και μάλιστα με τον ιδανικότερο τρόπο, γιορτάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Πιτυχία, η οποία τους αξίζει απόλυτα, εάν αναλογιστούμε ότι από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν το συγκρότημα του Ψυχικού βρέθηκε στην κορυφή, αποδίδοντας παράλληλα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Άποψη την οποία ενστερνίζεται απόλυτα ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Πετρίδης, ο οποίος τόνισε τα εξής:

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι για το γεγονός ότι η ομάδα μας επέστρεψε άμεσα στη Β’ Κατηγορία κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο του πρωταθλητή. Θεωρώ ότι ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Δημιουργήσαμε ένα εκρηκτικό σύνολο υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Παπαδόπουλου,, αποδώσαμε το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο απ’ όλους τους αντιπάλους μας και γενικότερα οι παίκτες μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχου πετύχει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Διοικητικού Ηγέτη του ΠΟΨ, για να προσθέσει:

 

«Ήδη έχψουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας για την επόμενη σεζόν, η οποία προβλέπεται να είναι αρκετά απαιτητική. Θέλουμε να θέσουμε από τώρα τις υγιρίς βάσεις για του χρόνου. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, ώστε να μη γίνουμε ασανσέρ έάν και πιστεύω ότι έχουμε χτίσει ένα  πολύ αξιόλογο κορμό, ο οποίος έχει όλα τα εχέγγυα να σταθεί με αξιώσεις στην Β’ ΕΠΣΑ»

 

 

Φιέστα το Σάββατο με Αίαντα Αθηνών

 

Εορταστικό χαρακτήρ αέχει αποκτήσει για τον ΠΟΨ η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Αίαντα Αθηνών. Στο ματς, το οποίο θα είναι και το αποχαιρετιστήριο επίσημου χαρακτήρα για τη φετινή σεζόν, θα γίνει η στέψη των Πρωταθλητών με την διοίκηση να έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους,. Μάλιτα το βράδυ του Σαββάτου θα ακολουθήσι εκδήλωση σε κοσμικό μαγαζί , όπου θα γιορταστεί η άνοδος μαζί  τους φίλους της ομάδας

 

 

 

 

Related posts

Καπράλος: «Η ομάδα έχει «κρεμάσει» ψυχολογικά»

Kώστας Παλαιολόγος

Τριφυλλιακός-Εθνικός Αστέρας 1-4

Abola Team 3

Σε σεμνή τελετή και με έντονη την συγκίνηση η κοπή πίτας των παλαιμάχων του δημοφιλούς Ηρακλή Περιστερίου

Abola Team 3