free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ύμνους από τον Βασίλη Δακτυλίδη για τους συντελεστές της ανόδου της Ένωσης Αγ. Αναργύρων στην Γ’ Εθνική-“Πολλά μπράβο στον κόσμο της ομάδας που μας συμπαραστάθηκε σε όλα τα ματς” τονίζει ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου

Τα εύσημα σε όσους συνετέλεσαν στην ιστορική άνοδο της Ένωσης Αγ. Αναργύρων στην Γ’ Εθνική απένειμε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου Βασίλης Δακτυλίδης (στην κεντρική ΦΩΤΟ αριστερά).

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Δακτυλίδης ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο της ομάδας τόνισε:

“Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και όλους τους ανθρώπους της Ένωσης Αγ. Αναργύρων και ειδικότερα τον κόσμο της που μας συμπαραστάθηκε σε όλα τα ματς γι’ αυτή την τεράστια επιτυχία που μας χάρισαν.

Είχαμε την καλύτερη ομάδα και την αξίζαμε αυτή την διάκριση.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα για την επίτευξη του στόχου.

 

Μετά από αρκετά χρόνια προσπάθειας, οι κόποι του διοικητικού συμβουλίου ανταμείβονται.

 

Σπουδαίο ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος κ. Βασίλης Λινάρης που αφιέρωσε αρκετό χρόνο από την προσωπική του ζωή για να πετύχουμε σαν ομάδα.

 

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, Στράτος Σαρχοσογλου, ο οποίος εκτος από την εξαιρετική δουλειά στο τεχνικό επιτελείο, βοήθησε το σύλλογο τη φετινή σεζόν αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.

 

Σημαντική συνεισφορά ο τεχνικός διευθυντής, Μιχάλης Λαγός, που αφιέρωσε αρκετό χρόνο για το σύλλογο όπως και ο Γιάννη Μαλτέζος που για ακόμη μια φορά στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια.

 

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης που κράτησε τις ισορροπίες και ανέβασε επίπεδο το σύλλογο.

 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς μου στον Ισίδωρο Σταυριανό και τους συνεργάτες του τεχνικού επιτελείου γι αυτό που κατάφεραν τη φετινή χρονιά, κάνοντας όλη την πόλη περήφανη.

 

Έγραψαν τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, αφού για πρώτη αφού θα συμμετάσχουμε σε εθνική κατηγορία.

 

Πάντως, τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο που από τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις φέρνοντας εις πέρας μια δύσκολη αποστολή που τους είχε ανατεθεί.

 

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξιζουν στον βοηθό προπονητή, Σωτήρη Μπεθάνη και στο γυμναστή, Θανάση Σαπουνα.

 

Ευχαριστούμε σαν ομάδα παράλληλα το δήμαρχο, Νίκο Σαράντη, που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα στην ομάδα και έδειχνε με το δικό του τρόπο τη στήριξη προς αυτήν. Εκτιμώ ότι θα έρθουν κι άλλες μεγάλες στιγμές για την ομάδα για την οποία η σεζόν κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο”.

 

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΛ.ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΕΑΣ Π. 25-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Κοινωνικό έργο από τις ακαδημίες του Ήφαιστου Περιστερίου

Abola Newsroom

ΑΕ Χαλανδρίου: Υπέγραψε ο Νίκος Φουτράκης

Abola Team