free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μανώλης Θεμέλης: “Στον Κεραμεικό κοιτάζουμε μόνο τα παιχνίδια της ομάδας μας. Η Λαύρα τίμησε την ιστορία της στο μεταξύ μας παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και στα επόμενα ματς”

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Κεραμεικού ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Υμηττό.

Ένα παιχνίδι το οποίο το οποίο όπως τόνισε σε δηλώσεις ο τεχνικός του Κεραμεικού Μανώλης Θεμέλης “βλέπουμε όπως όλα τα άλλα έως τώρα”.

Για το συγκεκριμένο ματς όπως και γι’ αυτό που πέρασε με την Λαύρα Αργυρούπολης, ο Μανώλης Θεμέλης, τόνισε ακόμα: “Σίγουρα το εντυπωσιακα νικηφόρο αποτέλεσμα του Υμηττού στα Ιλίσια δείχνει την αγωνιστική άνοδο του,(παρόλο που ο προπονητής των Ιλισίων επικαλέστηκε απουσίες βασικών παιχτών του), την οποία εμείς οφείλουμε να σεβαστουμε. Το  σίγουρο είναι οτι εμείς κοιτάμε μονο τα παιχνίδια της ομάδος μας και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες (αν έχουν απουσίες, αν χρησιμοποιούν παίχτες του Εφηβικού κ.λ.π.).Τέλος θα ήθελα και πάλι να επισημάνω το καθαρό και αθλητικό παιχνίδι της Λαύρας απέναντι μας, η οποία τίμησε την ιστορία της και για το οποίο είμαι σίγουρος οτι θα το κανει και στη συνέχεια”.

Related posts

Κινδιλίδης: «Δύο ακόμη μεταγραφές τοπ – επιπέδου, στόχος το πρωτάθλημα» .

Abola Newsroom

Ο Βύρωνας του Βαγγέλη Μάλλιου 3-0 την Ανθούπολη

Abola Team 3

Επιβεβαίωση του Abola.gr-Και με την βούλα η παραίτηση της Ματίνας Κωστούλα-Γρηγορίου από την προεδρεία του Ιάσονα

Abola Team 3