free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Παραίτηση του Τάσου Αγγέλικα από την προεδρία της Άνοιξης

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Άνοιξης και η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από το Δ. Σ. ο γνωστός παράγοντας Τάσος Αγγέλικας.

Στην δήλωσή του-σχετική ανάρτηση ο Τάσος Αγγέλικας (στην κεντρική ΦΩΤΟ αριστερά)  αναφέρει:

Ημέρα Τετάρτη 02.05.2018, έγινε δεκτή η παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου Δ.Σ. του Α.Ο. Άνοιξης, σε έκτακτο Δ.Σ., μετά από σχετική κατάθεση του αιτήματός μου.

Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι λίγο πολύ γνωστοί σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στο ποδόσφαιρο και ήταν μία απόφαση η οποία έχει παρθεί από εμένα και την οικογένεια μου εδώ και πολύ καιρό.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της οικογένειάς μου στο εξωτερικό, με οδηγούν σε συνεχόμενα ταξίδια, όπου δεν μου αφήνουν τον απαιτούμενο χρόνο ενασχόλησής μου με τον σύλλογο και η απουσία μου το επόμενο διάστημα θα είναι ακόμα πιο έντονη.

Υπηρέτησα το σύλλογο τα τελευταία 4 χρόνια, από τις θέσεις του Αντιπροέδρου Δ.Σ. για 2 χρόνια δίπλα στον επιτυχημένο Πρόεδρο Δημήτρη Γιαρένη ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που με έπεισε να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και για 2 χρόνια από την θέση του Προέδρου. Στην περίοδο αυτή ο σύλλογος οργανώθηκε διοικητικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κατάφερε να αποκομίσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για τα αθλήματα του Ποδοσφαίρου, του Μπάσκετ και του Βόλευ. Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια την περίοδο 2016-17 στην Β΄ Κατηγορία και φέτος 2017-18 τερμάτισε 6η στην Ά Κατηγορία Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. κερδίζοντας τον θαυμασμό και την αποδοχή όλων των παραδοσιακά μεγάλων σωματείων της Ανατολικής Αττικής. Καταφέραμε να επισκευάσουμε μεγάλο μέρος των κτιριακών εγκαταστάσεων του γηπέδου Ποδοσφαίρου της Άνοιξης σε άρτια συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου. Έχει ήδη δρομολογηθεί και δημοπρατηθεί από την πλευρά του Δήμου Διονύσου η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα με τελευταίας γενιάς, εργολαβία η οποία θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Σε αγαστή συνεργασία με τους εφόρους των υπολοίπων τμημάτων Μπάσκετ, Βόλευ, Τένις, καταφέραμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αθλητισμό σε πολλά παιδιά και αθλητές της Άνοιξης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Διονύσου. Συνολικά ο σύλλογος έχει στην δύναμή του πάνω από 350 ενεργά δελτία αθλητών και περισσότερους από 500 αθλητές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. που στάθηκε δίπλα μου τα 2 χρόνια της προεδρίας μου, στηρίζοντας τις αποφάσεις και δουλεύοντας αδιάκοπα μαζί μου για το καλό του συλλόγου.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον έμπειρο, επιτυχημένο προπονητή και δάσκαλο του ποδοσφαίρου Θαλή Τσιριμώκο, για την συνεχή συνεργασία μας. Χωρίς αυτόν δύσκολα θα είχαμε καταφέρει να οργανώσουμε και να ανεβάσουμε επίπεδο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εύχομαι από την καρδιά μου να συνεχίσει να βοηθάει το σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μαζί με το επόμενο Δ.Σ.

Ένα ευχαριστώ και σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μου, να τους ευχηθώ να είναι πάντα υγιείς και να αγαπούν αυτό που κάνουν.

Εγώ προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα βοηθάω με τις γνώσεις που αποκόμισα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά του συλλόγου και ειδικότερα στο τμήμα ποδοσφαίρου. Δυστυχώς δεν θα μπορώ να παράξω έργο, λόγω της απουσίας μου, αλλά οι σκέψεις μου θα είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο και στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει στην επόμενη Γ.Σ. να έχει πάντα επιτυχίες και να συνεχίζει να κάνει όλους του Ανοιξιώτες υπερήφανους.

Ευχαριστώ!

Related posts

Στήριξη της ομάδας θέλει απόλαυση ποδοσφαίρου υπόσχεται ο ΑΟ Άνοιξης

Abola Team 3

Τον κεντρικό αμυντικό Στέλιο Ανδρίκο πήρε ο Παλληνιακός

Abola Team 2

Σε πλήρη σύνθεση το νέο Δ. Σ. της Μαρκό

Abola Team 3