free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Θετικό πρόσημο για τη φετινή χρονιά»

Eυχαριστημένος από την φετινή πορεία της ομάδας του δηλώνει ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης. 

 

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε απτόητος ο Πανερυθραϊκός την προηγούμενη αγωνιστική με την νίκη του επί του Γ.Σ. Αργυρούπολης με 2-1.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο της α’ ΕΠΣΑ και παράλληλα αν επιβεβαιώσει την φετινή ικανοποιητική της πορεία.

Κάτι το οποίο έσπευσε  να τονίσει στις δηλώσεις του ο τεχνικός ηγέτης Αντώνης Τσιμπάκης:

«Ολοκληρώσαμε θετικά τα υποχρεώσεις μας στις εντός έδρας φετινές αναμετρήσεις κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση. Γεγονός το οποίο μας επέτρεψε να διατηρήσουμε τις καλές μας επιδόσεις στην έδρα μας, όπου χάσαμε μόνο από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό. Γενικότερα, το πρόσημο της φετινής χρονιάς είναι θετικό και θέλουμε να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας κόντρα στα Σούρμενα μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα συνοδευτεί από καλή εμφάνιση . Όσον αφορά το εν λόγω παιχνίδι θα κινηθούμε στην ίδια φιλοσοφία, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας» 

 

 

 

 

Related posts

Μανωλιάδης: «Υπάρχει δίψα για διάκριση στους Τράχωνες»

abola10

Με Δημογιάννη στην κορυφή!

Abola Team

Με Παπάζογλου η Αγ. Παρασκευή 1-0 την Ηλιούπολη

Abola Team 3