free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Τελικός το ματς με την Αρμενική!»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Αρμενική στάθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

 

Τα .. ρέστα τους καλούνται να παίξουν τα Μελίσσια στην αναμέτρησή τους κόντρα στην Αρμενική, αναφορικά με την προσπάθεια που καταβάλλουν για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων προέρχεται από ένα σερί ισοπαλιών, που συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη επτάδα όπως οι Απόλλων Χαλανδρίου (2-2), Αστέρας Ζωγράφου (1-1), Λαύρα Αργυρούπολης (1-1) και Βριλήσσια (2-2), ωστόσο, αυτό ακόμη δεν αρκεί.

Απέναντι στην Αρμενική η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε η ομάδα να μπορέσει να απεμπλακεί από τις δύσκολες θέσεις της βαθμολογίας

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στα Μελίσσια την αναμέτρηση με την Αρμενική, είναι ι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Μπουγά:

«Για εμάς το ματς με την Αρμενική είναι τελικός. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, θέλει και αυτή τους βαθμούς όσο τίποτε άλλο και σίγουρα πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου το κίνητρο της επιβίωσης είναι τεράστιο και για τις δύο ομάδες

Προερχόμαστε από πολύ καλές εμφανίσεις κι ένα σερί ισοπαλιών κόντρα σε ομάδες που πρωταγωνιστούν, ωστόσο αυτό για την ώρα δεν αποδεικνύεται αρκετό. Χρειαζόμαστε πάση θυσία την νίκη, η οποία θα μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση, αλλά και τη δυνατότητα να αναρριχηθούμε βαθμολογικά και να πετύχουμε ένα σημαντικό βήμα για την οριστικοποίηση της παραμονής μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Εθνικού Πειραιά και Πανιωνίου, για να προσθέσει:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αντάξιοι των προσδοκιών στην συγκεκριμένη αναμέτρηση»

 

 

 

 

 

Related posts

Βενάκης: «Ένας ακόμη τελικός!»

Kώστας Παλαιολόγος

Οι συμβουλές του Μικρασιατικού για τον Κορωνοϊό

abola10

Φωνάζει για την διαιτησία ο Ιάσονας

Abola Team 3