free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γλυκιά ήττα με 2-1 για τη Δόξα Βύρωνος που έμεινε στην κατηγορία από τον Μικρασιατικό

Γλυκιά ήττα με σκορ 2-1 στο εντός έδρας ματς με τον Μικρασιατικό γνώρισε η Δόξα Βύρωνος.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε στην κατηγορία τους Βυρωνιώτες αφού υποβιβάστηκε η Τερψιθέα.

Στο 27′ η Δόξα απείλησε για πρώτη φορά με το σουτ του Κοτοφ που πέρασε άουτ, για να ακολουθήσει από το 41′ μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λέπτου ένα κρεσέντο με μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη σημειώθηκε στο 41′ όπου ο Πιτσινός σούταρε εντός περιοχής όμως ο Γαληνάκης έδιωξε δύσκολα. Στο 44′ ο ίδιος παίκτης είδε το νεο σουτ που επιχειρησε να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Γουσούλης, με την καλύτερη στιγμή να σημειώνεται στο 45+2. Μετά από φάουλ του Βουρλούμη ο Κοτόφ μπήκε στην πορεία της μπάλας όμως σταμάτησε στο δοκάρι προς ανακούφιση των φιλοξενούμενων.

 

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο σουτ του Ψαραδέλη για να ισοφαρίσει η Δόξα Βύρωνος με καταπληκτικό γκολ του Τασιουλή.

 

Το τελικό 1-2 για τον Μικρασιατικό έγραψε στο 75′ ο Χαζίσας.

Σε σουτ των Πετρίτση στο 22′ και Θαναηλάκη στο 24′ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Θάνος Θεοδώρου) Τσιώσης, Ρεγγινίδης, Τασιουλής, Βουρλούμης, Γιακουμής, Αγγελακόπουλος (68′ Δόσης), Πιτσινός, Μουσάι, Λούρμπας (60′ Μανάρας), Όντβογκ, Κοτόφ (60′ Λιόκαυτος).

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Γαληνάκης, Γκουρνέλος, Καρατζάς, Μπιρμπιλής, Γουσούλης (64′ λ.τρ. Μάργας), Κολοβός Η., Βλάχος (55′ Χαζίσας), Κολοβός Α., Θαναηλάκης (85′ Τρυφωνίδης), Πετρίτσης, Ψαραδέλης.

Related posts

Εντυπωσιακή η νέα εμφάνιση της Αθηναϊδας!

Kώστας Παλαιολόγος

Το Χαϊδάρι 2-0 εκτός την Πεύκη

Abola Team 3

Στο μηδέν Αθηναϊκός και Άρης Πετρούπολης

abola10