free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καταιγιστικός ο Αγ. Δημήτριος 5-0 εκτός έδρας την Ανθούπολη: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 0-5 ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ. Χόρευε στην βροχή η ομάδα του Θοδωρή Κουτσουδάκη, που από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήξερε τι ήθελε και το πέτυχε από το πρώτο κι όλας ημίχρονο.

Οντας σε εξαιρετική ημέρα ο Νικολάου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 22ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Νταλάκας. Ο ίδιος παίκτης ουσιαστικά καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού αφού πέτυχε άλλα δύο γκολ κάνοντας καθαρό χατ τρικ.Στο 25’ ύστερα από την ατομική προσπάθεια του Ζαμπαρά ο οποίος σούταρε δυνατά άλλα απέκρουσε ο Κοσκινάς, ο Νικολάου πήρε το “ριμπάουντ” και  σούταρε γράφοντας το 0-2. Το 0-3 έγινε στο 30’ όταν ο Δαλκαφούκης βρήκε με σέντρα από την άμυνα τον Ζαμπάρα ο οποίος με μια πολύ ωραία κίνηση και ασίστ έδωσε έτοιμο γκολ στον Νικολάου ολοκληρώνοντας το χατ τρικ.

Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, με τον Αγ.Δημήτριο να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού.Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανθούπολη προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες όμως ο γκολκίπερ του Αγ.Δημητρίου Μακρής ήταν εκεί για να αποσοβήσει κάθε κίνδυνο. Και κάπου εκεί προς το τέλος του ματς ο Ζαμπαράς με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-4. Το δείκτη του σκορ ολοκλήρωσε με το 0-5 ο Χαλιβελάκης με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.Το τελικό σφήριγμα της λήξης βρίσκει την ομάδα του Αγ. Δημητρίου να σκέφτεται ήδη το επόμενο καθοριστικό ματς με τον ΑΟ Iλίου, που με νίκη και συνδιασμό αποτελεσμάτων μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο του στην Α’ κατηγορία σε αγώνα μπαράζ

.ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΨΥΛΛΙΑΣ): ΚΟΣΚΙΝΑΣ, ΜΕΛΕΤΗΣ (ΚΟΪΝΗΣ 56’), ΤΣΑΓΚΗΣ, ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΤΙΤΑ (ODHCAMBO 46’), ΡΕΖΤΣΟΒ, ΣΤΡΕΙΔΗΣ Α.(ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ 65’), ΠΑΠΠΑΣ (ΤΣΙΜΩΤΑΣ 51’), ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΗΣ, ΣΤΡΕΙΔΗΣ Ν.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ): ΜΑΚΡΗΣ, ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗΣ (ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ 65’),ΝΤΑΛΑΚΑΣ, ΤΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ (ΤΣΙΑΜΗΣ 70’), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΚΑΡΤΣΙΩΛΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΤΟΤΟΛΙΔΗΣ 73’), ΣΥΚΑΡΑΣ Γ. (ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ 55’), ΖΑΜΠΑΡΑΣ. ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΔΟΣΗΣ άριστοι. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Από τους νικητές πολύ καλά τα πήγε επίσης ο Συκαράς.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

Αποχώρηση Γιαννόπουλου από την τεχνική ηγεσία της Αγίας Ελεούσας!

abola10

Η Χρυσούπολη που σώθηκε 1-0 τον Κεραμεικό που είχε χαμένο πέναλτι και υποβιβάστηκε (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Tέλος μετά από τρία χρόνια από την ΑΕ Περιστερίου ο Γιάννης Σκαρπέλης