free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Αήττητου επί του Ηρόδοτου ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος που περίμενε μεγαλύτερο σκορ από την ομάδα του

Την απόλυτη και ακριβοδίκαη επικράτηση της ομάδας του στο ματς με τον Ηρόδοτο, τεκμηρίωσε ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων.

Ειδικότερα, ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος τόνισε:

“”Από την πλευρά μου αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο φίλο μου και πρώην συμπαίκτη Μανώλη.

 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και νομίζω ότι από το πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς. Εκτός από το γκολ και τις ευκαιρίες τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό Σίγουρα βοήθησε στη ψυχολογία μας το ”διπλό” στην Αμαλιάδα γιατί είχαμε ξεκινήσει με ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό. Μιλήσαμε με τα παιδιά κατάλαβαν ότι όλη η προσπάθεια που κάνουμε φετος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Θέλαμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που αν δεν κάνω λάθος μετράει μόλις δυο ήττες φέτος. Σίγουρα για εμένα έχει τελειώσει μόνο ο α’ γύρος από τις έξι αγωνιστικές. Και οι τρεις ομάδες στο κόλπο και θα πρέπει να πάμε στην Καλλιθέα για αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως κάνουμε σε όλα τα ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Έτσι θα μπούμε και στο ματς με τον Εθνικό για να καταφέρουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς να εξασφαλίσουμε το στόχο.

 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα θεωρώ ότι μας αδικεί το σκορ αφού δημιουργήσαμε ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του ματς. Βρήκαμε αρκετούς χώρους και εάν στην τελική πάσα που το έχουμε δυστυχώς αυτό το πρόβλημα σε αρκετά ματς, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκο먔.

Related posts

Τα αποτελέσματα της Γ΄ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο για τη 12η Αγωνιστική

Abola Newsroom

Περιμένει περισσότερα ο Σούλης Παπαδόπουλος από τους παίκτες του Εργοτέλη

Abola Team 3

Με οδηγό τον Λεάλ για την άνοδο ο Εργοτέλης

Abola Team 3