26.1 C
Αθήνα
Ιούνιος 30, 2022
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο απολογισμός για την σεζόν που έκλεισε από την διοίκηση της Μάχης Μαραθώνα

Τον απολογισμό της έκανε η διοίκηση της Μάχης Μαραθώνα για την αγωνιστική σεζόν που έκλεισε.

Στην σχετική ανάρτηση επισημαίνονται τα εξής:

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Τώρα που οι σφυγμοί έπεσαν ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς.

Το καλοκαίρι η ομάδα βρέθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση, οι επιλογές ήταν α)Γ.κατηγορία και απαξίωση της προσπάθειας των αθλητών και της ιστορίας του συλλόγου και β)συνέχεια με ότι μέσα έχουμε,ρισκάροντας τα πάντα.

Κάποιοι τρελοί δεν φοβήθηκαν, βγήκαν μπροστά, θυσίασαν αμέτρητο προσωπικό χρόνο και όχι μόνο και δεν άφησαν την ομάδα στον αέρα.

Σ’ αυτή τους την προσπάθεια βρήκαν τους καλύτερους συμμάχους που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες μας.Τα παιδιά αντιλήφθηκαν πλήρως τη κατάσταση κανείς δεν έβαλε το προσωπικό συμφέρον πάνω από την ομάδα ,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, και μπήκαν στη μάχη.

Δημιουργήθηκε ένα σύνολο με χαμηλό budget αποτελούμενο στην πλειοψηφία του από γηγενείς παίκτες, ελάχιστες προσθήκες και πολλά παιδιά από την ομάδα Νέων το οποίο έδωσε απαντήσεις σε όλους.

Οι παίκτες μας τα έβαλαν με τους πάντες και έκλεισαν τα στόματα όλων αυτών που μας είχαν διαλυμένους, που μας είχαν 1ο φαβορί για υποβιβασμό και πολλά άλλα.

Η ομάδα ξεκίνησε να δουλεύει πιο αργά από όλους τους αντιπάλους και με αρκετές ελλείψεις ,με αποτέλεσμα το ξεκίνημα να είναι μέτριο.Στο διάστημα αυτό η ομάδα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή,εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Φαράκο για τη συμβολή του και μπορεί να μην ταίριαξε με την ομάδα, άλλα το ήθος και ο χαρακτήρας του είναι αδιαπραγμάτευτος.

Ο νέος προπονητής κ.Σιδηράς ήρθε από ένα άλλο πρωτάθλημα όμως ήταν σαν να είναι χρόνια στην ομάδα,άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και πήρε το 150% από κάθε παίκτη.

Ο κ.Σιδηράς με εντατική δουλειά και σε άψογη συνεργασία με τον γυμναστή κ. Ασκούνη που μπήκε και αυτός στην προσπάθεια τον Δεκέμβριο,έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η ομάδα σαν μια γροθιά έκανε ένα σερί αήττητων αγώνων από το τέλος του 1ου γύρου και με μια σταθερή συνέχεια πέτυχε τους στόχους της.

Σε μια πολύ δύσκολη και επίπονη χρονιά από όλες τις απόψεις ο προπονητής,ο γυμναστής και οι παίκτες απέδειξαν ότι ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα και τους είμαστε υπόχρεοι για αυτό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά σε αυτή την προσπάθεια,όλους τους χορηγούς μας και τις επιχειρήσεις που βοηθάνε την ομάδα παρά τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι και τέλος το κόσμο του Μαραθώνα που έχει τη ΜΑΧΗ μέσα στη καρδία του.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ προς την Β Εθνική, να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική,στις ομάδες ΑΧΧΙΛΕΑ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ,ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ και ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ για τις ανόδους τους στην Α’ κατηγορία,στις γειτονικές ομάδες ΘΗΣΕΑ Ν.ΜΑΚΡΗΣ για την παραμονή του στην κατηγορία,

ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΜΑΚΡΗΣ για την άνοδο στην Β’κατηγορία ,ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ για την πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και τέλος να ευχηθούμε στα ιστορικά σωματεία του Α.Ο ΚΟΡΩΠΙΟΥ και της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ,όπως και στο υγιές σωματείο της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ γρήγορη επάνοδο στην κατηγορία.

Καλό καλοκαίρι και με υγεία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Δ.Σ. ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Related posts

Τα ματς του Σαβ/κου στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

Στέλιος Τσαλδάρης (Άρης Βούλας): “Δύσκολος ο δεύτερος όμιλος”

Τάσος Ζαφειρίου

Λύθηκε η συνεργασία του Αλέξανδρου Ρεντζή με την Μαρκό,ανανέωσε ο αρχηγός Χρήστος Δημογιάννης-Δεν μένει στην ομάδα ο Σαντριάς δηλώνει ο Σ. Καλανιώτης

Abola Team 3