free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σε ένα από τα καλύτερα ματς-θρίλερ της χρονιάς Υμηττός-Κεραμεικός 3-3 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε ματσάρα-θρίλερ, από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν στην Αθήνα, ο γηπεδούχος Υμηττός και ο φιλοξενούμενος Κεραμεικός που προηγήθηκε στο σκορ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα.

Στο 14′ ο Κεραμεικός του Μανώλη Θεμέλη πήρε προβάδισμα στο σκορ με 0-1 μετά από ωραία ενέργεια-μπάσιμο και κοντινό σουτ του Πετούα. Στην εξέλιξη του αγώνα στο οποίο υπήρξαν πολλές κίτρινες και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από τον διαιτητή Κατοίκο που είχε για βοηθούς τους Λυμπερόπουλο-Κουντουρέλη, στο 26′ ο Υμηττός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Πετρόπουλου από σέντρα του Πόλια έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 28′ ο Υμηττός ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στο σκορ με νέα ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από τον Λιάπα αυτή την φορά ο οποίος αξιοποίησε την σέντρα του Καντζά. Στο 43′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λιάπας των γηπεδούχων ενώ στο 44′ ο Τζέτζιας με ιδανικό πλασέ ισοφάτισε σε 2-2 για τον Κεραμεικό. Στο 70′ ο Καντζάς με εκπληκτικό απευθείας φάουλ έκανε το 3-2 για τον Υμηττό ενώ στο 86′ ο Τζέτζιας πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ με θεαματική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε για τον Κεαρμεικό στο τελικό 3-3.

Στο 33′ σε νέο πλασέ του Τζέτζια του Κεραμεικού η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Σε αυτό το συγκλονιστικό παιχνίδι από τον Υμηττό διακρίθηκαν οι Καντζάς, Σουλιώτης, Τζίφας, Μανούσος, Πετρόπουλος, Κακούρης, Βέκος και από τον Κεραμεικό οι Τζέτζιας, Ζαφειράκος, Μαρίνος Κάτρης, Σταύρος Κάτρης, Πετούα, Γριτσώνης, Γιάνκολο.

ΥΜΗΤΤΟΣ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Κωνσταντάκης, Καντζάς, Σουλιώτης, Πουρνάρας, Λιάπας, Τζίφας, Πόλιας(57′ Καμίδης), Κακούρης, Μανούσος(90′ λ.τ. Κάχα), Βέλκος(78′ λ.τ. Τσέρρα(92′ Αλ Κενάρης), Πετρόπουλος.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θεμέλης): Καραϊσκος, Τζουγανάτος(56′ Μακρυπούλιας), Γριτσώνης, Μαρίνος Κάτρης, Μιχελής(71′ Γιογκέτσι), Ζαφειράκος, Τζέτζιας, Σταύρος Κάτρης, Γιάνκολο, Πετούα, Φαλάγγας.

Τα γενέθλιά του είχε ο γνωστός παράγοντας του Κεραμεικού Παναγιώτης Κάτρης και του ευχήθηκαν τα καλύτερα οι παίκτες της ομάδας και ο τεχνικός Μανώλης Θεμέλης.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ οι δύο αρχηγοί των ομάδων Σταύρος Κάτρης δεξιά για τον Κεραμεικό με το νούμερο 8 και ο Μανούσος του Υμηττού με το νούμερο 9 μαζί με το διαιτητικό τρίο της συγκλονιστικής αναμέτρησης, τον Κατοίκο στην μέση, Λυνπερόπουλο αριστερά και Κουντουρέλη δεξι.α.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι παίκτες του Υμηττού λίγο πριν αρχίσει το ματς

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Οι παίκτες του Κεραμεικού με τον τεχνικό Μανώλη Θεμέλη λίγο πριν αρχίσει το ματς

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

Ξέφρενα πανηγύρια στον Άγιο Θωμά για τον τίτλο

Abola Team

Τρεις ανανεώσεις στην Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε ο Στέλιος Γεωργίου στον ΠΟ Αγίου Θωμά

Ρένος Γιαμπουράς