free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Στην φιέστα ανόδου ο Χαραυγιακός 2-0 τα Πετράλωνα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

 

Το αυτονόητο έκανε ο Χαραυγιακός.

Το συγκρότημα των Λουκά Ρόππα και Δημήτρη Ζυγούρη στην φιέστα ανόδου νίκησε τα Πετράλωνα με σκορ 2-0 και γιόρτασε όπως ήθελε την έλευσή του στην Γ’ Εθνική.

Παίκτες βέβαια και το φίλαθλο κοινό της ομάδας αποθέωσαν τον διοικητικό ηγέτης της ομάδας Μανώλη Φύτρο του οποίου οι προσπάθειες έφεραν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Οι φίλοι της ομάδας φώναζαν συνέχεια το σύνθημα “νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές” ενώβ την Κούπα της ανόδου την απένειμε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασόπουλος στον αρχηγό του Χαραυγιακού Αλέξανδρο Ράμμο.

Στο 14′ ο Κόντι με προβολή μετά από φάουλ του Τουγουντζόγλου έκανε το 1-0 ενώ το τελικό 2-0 έγραψε στο 25′ με πέναλτι ο Καλλιμάνης το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Παρασκευόπουλου από τον Μπουγιούκο.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Π. Χριστοδούλου, Στάμος, Όντος, άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Ανδρέας Νταγιάκος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόππας-Δημήτρης Ζυγούρης): Ε. Βακερλής(80′ Μωραϊτης), Μαραγκουδάκης, Ράμμος(60′ Κουντουριώτης), Π. Βακερλής, Κόντι(65′ Βλαχάς), Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόππας, 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Γιάννης Παπαδημητρίου): Καλογερόπουλος, Βέλλης, Καραβάς(55′ Μιχαηλίδης), Ντέντια, Μπουγιούκος, Καφεντζής, Καρούμπαλης(46′ Νίτι), Καριατλής(55′ Θεοδωρόπουλος), Χέλμης, Μινάϊ, Σαλαπάτας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενες από μικρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του Χαραυγιακού.

 

 

 

 

Related posts

Στο 0-0 έμειναν Τράχωνες-Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 3

Το πρόγραμμα των φιλικών της Αγ. Παρασκευής

Abola Team 3

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη

abola10