free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κληρώνει» για Κουσάνα στους Τράχωνες

Συνάντηση με στελέχη της διοίκησης των Τραχώνων προβλέπεται να έχει εντός της εβδομάδας ο έμπειρος τεχνικός (φωτό).

 

 

 

 

Η ολοκλήρωση των επίσημων φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων των Τραχώνων βρίσκει τη διοίκηση του δημοφιλούς σωματείου να ξεκινάει ήδη την χάραξη του σχεδιασμού που αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην κορυφή των προτεραιοτήτων βρίσκεται φυσικά το «ευαίσθητο» θέμα της τεχνικής ηγεσίας . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέσα στη ερχόμενη εβδομάδα, ο Γιάννης Κουσάνας αναμένεται να έχει καθοριστικό ραντεβού με τα στελέχη της διοίκησης, ώστε να συζητήσουν από μηδενική βάση το θέμα ανανέωσης η όχι της συνεργασίας τους. Όπως είναι φυσικό, από την έκβαση που θα έχει το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να τεθούν οι κατευθυντήριες γραμμές πα΄νω στις οποίες θα στηριχθεί η χάραξη του προγραμματισμού της επόμενης περιόδου

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι Τράχωνες ολοκλήρωσαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους τον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας με μία ακόμη καλή εμφάνιση, η οποία επιβεβαίωσε την θετική φετινή τους παρουσία απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, παρά την ήττα με 2-1.

 

Κουσάνας: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

 

Οι Τράχωνες οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες από τις υποδομές εμφανίστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι σε ένα  σύνολο, το οποίο μέχρι πριν από δύο αγωνιστικές είχε φτάσει στο σημείο να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο τεχνικός ηγέτης Γιάννης Κουσάνας αρκέστηκε να τονίσει τα εξής:

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία πολύ δυαντή ομάδα, η οποία πρωταγωνίστησε φέτος. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί και δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης. Για μία ακόμη φορά θεωρώ ότι λόγω απειρίας δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε βάσει της προσπάθειας που καταβάλαμε»

 

 

 

Related posts

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μοιρασιά στη ματσάρα!

abola10

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Στηρίζεις…κερδίζεις”!

abola10

Ο Ηλίας Ράμμος στην τεχνική ηγεσία της Αγ. Ελεούσας

Abola Team 3