free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μανώλης Τζινευράκης: “Στον Αγ. Δημήτριο δεν χαλάμε χατίρια. Τους περιμένουμε για να μας πουν τι χρώμα νίκης θέλουν”

Δηλώσεις ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος όπου τα πάντα σχετικά με την υπόθεση άνοδο στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ θα κριθούν στις δύο τελευταίες στροφές αλλά και ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Ιλίου έκανε ο Μανώλης Τζινευράκης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Αγ. Δημητρίου και έμπειρος παράγοντας της Μπάρτσας, τόνισε:

“Διάβασα ότι κάποιοι αναζητούν μια ακόμα νίκη. Δεν ξέρω τι χρώμα την θέλουν αυτή τη νίκη. Μελαχρινή, ξανθιά, καστανή. Εμείς δεν χαλάμε χατίρια. Τους περιμένουμε για να μας πουν τι χρώμα νίκης θέλουν. Ότι χρώμα νίκης θέλουν θα τους το προσφέρουμε. Και βέβαια τους περιμένουμε να τους φιλοξενήσουμε και να τους φιλοδωρήσουμε”

Από την πλευρά τους ο τεχνικός διευθυντής της Μπάρτσας Αντώνης Καρπούζας και οι άνθρωποι του Αγ. Δημητρίου στην σχετική τους ανάρτηση αναφέρουν:

“Η Μπάρτσα πρόεδρε του ΑΟ Ιλίου είναι φιλόξενη έδρα. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει αυτό. Το Ίλιον θα το υποδεχθούμε όπως πρέπει. Ένα ματς είναι όμως με ξεχωριστή σημασία. Ο κος Τζώτζης έρχεται για νίκη. Εμείς εδώ είμαστε. Απλά στα τελευταία 5 ματς έχουμε βάλει 16 γκολ με μηδέν παθητικό ⚽?⚽”

 

Related posts

Τα ματς που αναβλήθηκαν στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Τον στόπερ Τερλελή απέκτησε ο Αγ. Δημήτριος

Abola Team 2

Επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Μάριος Δράμης

Τάσος Ζαφειρίου