free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Βάση της νέας ομάδας οι μικροί!»

Τις προτεραιότητές του για την επόμενη σεζόν οριοθέτησε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης προσβλέποντας σε μία ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο ΑΟ Χαϊδαρίου τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις τον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, χάρη στην εκτός έδρας νίκη του επί του Χολαργού με 1-0. 

Σ’ ένα παιχνίδι όπου χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Παπαρούνης εξέλαβε ιδιαίτερα χρησιμα μηνύματα, όσον αφορά τις δυνατότητές τους.

Μηνύματα τα οποία ήταν εξόχως ενθαρρυντικά, όπως προκύπτει άλλωστε κι από τα λεγόμενά του:

«Κλείσαμε θετικά την σεζόν και με αξιοπρέπεια, όπως οφείλουμε ως σύλλογος. Απέναντι στον Χολαργό έδωσα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Θεωρώ ότι η αποδοση των μικρών είναι το μεγάλο κέρδος που αποκομίσαμε, αφού απέδειξαν ότι διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας δώσουν τη  δυνατότητα να πιστέψουμε σε αυτούς την ερχόμενη σεζόν και να αποτελέσουν την βάση της επόμενης περιόδου. 

Όσονα φορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, θεωρώ ότι ήμασταν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και φτάσαμε σε μάι δύσκολη νίκη κόντρα σε έναν αξιέπαινοαντίπαλο.

 Πλέον, αυτό που προέχει, είναι να ξεκινήσουμε με αρκετή όρεξη και υπομονή τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου. Μαζί με τη διοίκηση του κυρίου Παπαίωάννου εξετάζουμε όλες τις ενδχόμενες λύσεις που υπάρχουν στον ορίζοντα όσον αφορά την επερχόμενη ενίσχυση της ομάδας και του ξεσκαρταρίσματος του υπάρχοντος ρόστερ  

Με την προοπτική ο ΑΟ Χαϊδαρίου να αποκτήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις και να χτίσει ένα σύνολο ικανό να προσβλέπει ψηλότερα.»

 

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Όλοι δίπλα στην ομάδα μας”

abola10

Τσιμπάκης: «Να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με Κλωνάρη τα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος