free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Θέσαμε γερές βάσεις την τελευταία διετία»

Στα πολλαπλά οφέλη που προέκυψαν για τον Ολυμπιακό Λιοσίων, αναφέρθηκε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

 

 

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ ήταν χωρίς αμφιβολία ο Ολυμπιακός Λιοσίων 

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και νεοφώτιστοι, όχι μόνο κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια όλους τους αντιπάλους αλλά έφτασαν στο σημείο μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Λεωνίδας Σμυρνής στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την συνολική εικόνα, που παρουσίααε η ομάδα του, ενώ παράλληλα προανήγγειλε ακόμη πιο ευοίωνο μέλλον:

 

«Θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ την διοίκηση της ΕΠΣΑ για το εξαιρετικό πρωτάθλημα που διεξήγαγε. Ένα πρωτάθλημα που καθήλωσε όλους όσοι το παρακολούθησαν, με πολλές εναλλαγές και αρκετές ποιοτικές ομάδες να το διεκδικούν . Επίσης, θα ήθελα να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους Αγίους Αναργύρους για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν η ομάδα με το πιο διευρυμένο και ποιοτικότερο ρόστερ και την πιο σταθερή πορεία στον φετινό μαραθώνιου. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τόσο την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου για όλα όσα πετύχαμε, όπως φυσικά και τον κόσμο μας για την συγκλονιστική του στήριξη» τόνισε αρχικά ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του συλλόγου, για να προσθέσει:

 

«Τη τελευταία διετία εκτιμώ ότι βάλαμε γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθούμε στο μέλλον. Η ομάδα μας βαδίζει στο σωστό δρόμο και σίγουρα προέκυψαν πολλά οφέλη για τον σύλλογο που μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον»

 

 .

 

 

Related posts

Βαρύτατος ο πέλεκυς για τον Άρη Πετρούπολης!

abola10

Καλύβας: «Σε πείσμα των καιρών ο ΓΣ Αργυρούπολης ανεβαίνει»

abola10

Τέλος ο Καρύδης από το «τιμόνι» της ΑΕ Ηρακλείου

Kώστας Παλαιολόγος