free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκόνδρας: «Μαθήματα ποδοσφαιρικού Πολιτισμού από Αστέρα Εξαρχείων»

Τα εύσημα στην ομάδα των Εξαρχείων για την άψογη φιλοξενία της στον πρόσφατο μεταξύ τους αγώνα, απένειμε ο Γενικός Αρχηγός του Αστέρα Χαϊδαρίου Γιάννης Σκόνδρας (φωτό).

 

 

 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον δεύτερο όμιλο τη Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτοε ο Αστέρας Χαϊδαρίου με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του … συνωνόματού του των Εξαρχείων με 2-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής

 

 Σε δηλώσεις του που παραχώρησε ο Γενικός Αρχηγός του Αστέρα Χαϊδαρίου Γιάννης Σκόνδρας αρκέστηκε να τονίσει α εξής: «Θέλω εκ μέρους της διοίκησης του Αστέρα Χαϊδαρίου να ευχαριστήσουμε δημοσίως την ομάδα, τους παίκτες, την διοίκηση, αλλά και τους φίλους του Αστέρα Εξαρχείων. Ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Αθήνας, ο Αστέρας Εξαρχείων, σε ένα κρίσιμο ματς για το πρωτάθλημα, μας δίδαξε, δίδαξε όλη την Αθήνα, όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, με μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Τους ευχαριστούμε για την άψογη ποδοσφαιρική φιλοξενία, είναι τιμή μας να έχουμε έναν τέτοιο – αγωνιστικά – αντίπαλο και ευχόμαστε σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο να συνεχίσει να προάγει το μεγαλείο που λέγεται αθλητισμός και δει ποδόσφαιρο, κάνοντας όλους εμάς να παίρνουμε αληθινά μαθήματα».

Related posts

Παλικαρίσια νίκη για Πέρα Κλούμπ

Βασίλης Θεόκλητος

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΣΑΠΡΟΥΡΝΗΣ ΝΙΚΟΣ 6-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Μπούσιος καθάρισε για τον Γκυζιακό (1-3)

Abola Team