free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Η χρονιά αφήνει θετικό πρόσημο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του φέτος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης. 

 

 

 

Ως ιδιαίτερη και μεταβατική μπορεί να θεωρηθεί για τον Πανερυθραϊκό η σεζόν που ολοκληρώνεται.

 

Το συγκρότημα της Νέας Ερυθραίας μπορεί να έκλεισε τις υποχρεώσεις του πιο χαμηλά συγκριτικά με προηγούμενες σεζόν καταλαμβάνοντας την δέκατη θέση με 37 πόντους στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, πλην όμως, οι βάσεις που τέθηκαν, αποπνέουν υγεία και κουλτούρα απόλυτα οργανωμένης ομάδας. Σε όλα τα επίπεδα.

 

Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο Αντώνης Τσιμπάκης. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε ένα μίνι απολογισμό των «πεπραγμένων» της φετινής περιόδου, εστιάζοντας στην έλευση πολλών νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών

 

«Η φετινή σεζόν μπορεί να μην μας βρήκε να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού, όπως είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, θεωρώ ότι βάλαμε γερές βάσεις για την ομάδα των επόμενων ετών, Ιδιαίτερα στα τελευταία ματς της περιόδου, δώσαμε την ευκαιρία σε πολλούς πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να αναδείξουν τις ικανότητές τους, Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, θεωρώ ότι αποδώσαμε όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, το πρόβλημα που παρουσιάσαμε στην τελική προσπάθεια μας κόστισε βαθμούς, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και να είχαμε τερματίσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Σε γενικές γραμμές η όλη μας πορεία και η χρονιά αφήνει θετικό πρόσημο»

 

 

 

 

Related posts

Αυτό είναι το νέο ΔΣ των Σουρμένων

abola10

ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 4-1

abola10

Τα Σούρμενα 2-1 εκτός τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3